Adalet Sarayı'nda taşlı sopalı kavga

İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ''dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik'' davası çıkışında, davanın tarafları arasında taşlı sopalı kavga çıktı.

Adalet Sarayında taşlı sopalı kavga
09 Kasım 2012 Cuma 13:56 tarihinde eklendi, 2.024 kez okundu.

 

Adliye önünde meydana gelen ve hafif yaralananların olduğu kavgayı ayırmak için polis havaya ateş açtı. 
     
Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ''dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik'' davasına verilen arada 2 grup arasında kavga çıktı. 
     
Fevzi Ağırman ve Naif Kaya'nın sanık olarak yargılandığı, Mihdi Arslan'ın da müşteki olarak yer aldığı davaya verilen aranın ardından duruşma salonunda bulunan taraflar ara karar verilmesi için dışarı çıkarıldı. Aralarında husumet olduğu belirtilen gruplar, adliyenin farklı kapılarından dışarı çıkarken, D kapısının olduğu yerde yeniden bir araya gelerek, kavgaya tutuştu. 
     
Adliyenin dışında taraflara ait araçlardan çıkarıldığı öğrenilen sopa ve taşların da kullanıldığı kavgada, başlarına aldıkları darbelerle kavgaya karışan 4 kişi ile parmağına darbe alan bir güvenlik görevlisi hafif şekilde yaralandı. 
     
Olay yerine giden emniyet görevlileri, kavgayı ayırmak için havaya ateş açtı. Yaralananlardan biri taksiyle hastaneye götürüldü. 
     
Polis, kavgaya karışanları ayırırken, olayla ilgili kaçan ve yaralamaya sebebiyet veren kişilerin takibine başladı. Aynı zamanda içinden sopa çıkarıldığı belirtilen aracın arandığı da ifade edildi.