"Adalete güvenim sonsuz"

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve Fenerbahçe Kulübü Başkanvekili Nihat Özdemir, Gaziantepspor Kulübü'nü ziyaret ederek, bir süre yöneticilerle görüştü.

Adalete güvenim sonsuz
13 Nisan 2012 Cuma 19:46 tarihinde eklendi, 1.106 kez okundu.

 

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ı cezaevinde ziyaret eden Demirören ve Özdemir, daha sonra kulüpte teknik direktör Hikmet Karaman ve yöneticilerle bir araya geldi. 
     
İbrahim Kızıl, Demirören ve Özdemir ile birlikte kendisini ziyaret eden teknik direktör Karaman aracılığıyla kulübün resmi internet sitesinden bir mesaj yayımladı. 
   
 Başkan Kızıl, ''Hukuka ve Adalete Güvenim Sonsuz'' başlıklı mesajında, şu ifadelere yer verdi: 
   
 ''En kısa zamanda her şey düzelecek ve inşallah bu kötü günler geride kalacak. Gaziantep halkı, camiamız ve taraftarlarımız hiç merak etmesin. Gaziantepsporumuz, şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Gaziantepspor, bu şehrin en büyük markasıdır ve ben bu markayı dünya markası yapmak için tüm servetimi harcamaya hazırım. Yöneticilerimiz, teknik ekibimiz, oyuncularımız, taraftarlarımız ve camiamızla hep birlikte çalışarak Gaziantepsporumuz'u daha iyi yerlere getirecek ve de inşallah şampiyonluklar yaşatacağız. Gaziantep şehri ve Gaziantep halkı takımlarıyla her zaman gurur duyacaklar.''