"Adana’da adil hizmet vereceğiz"

Saadet Partisi (SP) Büyükşehir Belediye başkan adayı Yakup Budak, merkezi hükümetin ve belediyecilik hizmetlerinden yararlanamayan Adana’nın üvey evlat muamelesi gördüğünü söyledi.

Adanada adil hizmet vereceğiz
19 Şubat 2014 Çarşamba 18:35 tarihinde eklendi.

Yakup Budak, iktidarın Adana halkına Teşvik Yasası başta olmak üzere birçok nedenle darbe üstüne darbe vurduğunu ifade etti.

Seçim çalışmalarını sürdüren SP Büyükşehir Belediye başkan adayı Budak, Seyhan adayı Hamza Çalışkan ile birlikte Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’ni ziyaret etti. MÜSİAD Adana Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Yahşi, Şube Başkan Yardımcıları Burhan Kavak, Savaş Daşkan, Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Tekdemir, Ümit Başçıl, Güney Atak, Şube Müdürü Tarık Harmancı tarafından karşılanan Yakup Budak ve beraberindeki heyet projelerini anlattı.

Burada konuşan Budak, Adana’nın yatırım fakiri olduğunu ifade etti. Yakup Budak, “Adana’nın imkanlar gereksiz yere çarçur ediliyor ve halkımıza istenen hizmet ulaşmıyor. Allah nasip ederse Milli Görüş belediyeciliğinde bizler daha adil davranacağız. Reklam ve tabela belediyeciliği yerine hizmet belediyeciliği yapacağız. Adana halkının hak ettiği yatırımları alabilmesi için plan ve projelerimizi insanlara faydalı olmak için hayata geçireceğiz.” diye konuştu.

Saadet Partisi Seyhan Belediye başkan adayı Hamza Çalışkan ise Seyhan ve Adana'nın hak ettiği yatırımları alabilmesi için plan ve projelerinin hazır olduğunu söyleyerek, devletin malını, parasını, yetimin, öksüzün malı olarak bilen bir anlayışla hizmet edeceklerini belirtti.


CİHAN