Adana'da Bollywood rüzgarı esti

Adana'da Sabancı Vakfı ve Devlet Tiyatroları işbirliği ile bu yıl 15'incisi düzenlenen 'Devlet Tiyatroları - Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali' dolayısıyla ilk kez Türkiye'ye gelen Hindistan Taj Express Topluluğu, 'Aşkın Yeni Adresi' adlı Bollywood müzikaliyle izleyicileri büyüledi.

Adanada Bollywood rüzgarı esti
29 Mart 2013 Cuma 00:22 tarihinde eklendi, 1.028 kez okundu.

 

 
Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi'nde Türk tiyatroseverlerle buluşan Hintli topluluk, gösteriyi izleyenlerin beğenisini kazandı. Adını 1964'ten beri Hindistan'da yolcu taşıyan ünlü 'Taj Express Treni'nden alan ve yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan topluluk, Hindistan'a özgü hareketli ve yumuşak müzikleri kadar, kullandığı dekor ve sanatçıların giydiği yöresel kostümleriyle de dikkat çekti.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un da izlediği gösterinin ardından, Türk tiyatroseverler Hintli topluluğu ayağa kalkarak uzun süre alkışladı. Topluluk, teşekkür belgesi vermek için sahneye çıkan Adana Devlet Tiyatrosu Müdürü Fırat Demirağ'ı da aralarına alarak 'çifte telli' oynadı.

Hindistan Taj Express Topluluğu yarın aynı sahnede, 1 Nisan'da da İstanbul'da Sabancı Üniversitesi Gösteri Merkezi'nde sahne alacak. 

DHA