"Adanalı Fatih Terim'e vefasını gösterdi"

Galatasaray ve Milli Takım’ın unutulmaz isimlerinden Hasan Şaş, memleketi Adana’da Özel Altın Koza Tıp Merkezi’ni hizmete açtı.

Adanalı Fatih Terime vefasını gösterdi
27 Ocak 2014 Pazartesi 18:11 tarihinde eklendi.

Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hasan Şaş, 5 Ocak Stadyumu’na Fatih Terim isminin verilmesinin yerinde bir karar olduğunu söyledi.

Doktor Cumali Taktakolu’na ait tıp merkezinin açılışını yapan Şaş, kurdele kesiminin ardından gazetecilerin sorularını cevapladı. Adana’nın vefalı bir il olduğunu ve bağrından çıkan insanları asla unutmadığını vurgulayan Şaş, “Bu anlamda Fatih Terim Adana’nın bağrında yetişmiş dünya futboluna ismini duyurmuş biri. Fatih hocanın doğduğu ve yetiştiği Adana’da isimin stadyuma verilmesi yerinde ve doğru bir karardır. Hatta geç kalınmış bir karar olduğunu söyleyebilirim. Burada emeği geçen ve isimin verilmesini düşünenlere teşekkür etmek gerekli kanısındayım.” dedi.

Stadyumun taşınması konusuna da değinen Hasan Şaş, Adana’nın artık yeni bir stada ihtiyacı olduğunu vurguladı. Dünyanın her yerinde stadyumların şehir dışındaki alanlara taşındığını ifade eden eski milli futbolcu, "Bence de stadın artık yeni bir yere taşınması gerekli. Gerek Adanaspor, gerek Adana Demirspor’un ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir stadyuma ihtiyacımız var.” ifadelerini kullandı.


CİHAN