Adanaspor, A2 takımıyla hazırlık maçı yaptı

PTT 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, pazar günü deplasmanda karşılaşacağı TKİ Tavşanlı Linyitspor maçının provasını A2 takımla yaptı.

Adanaspor, A2 takımıyla hazırlık maçı yaptı
27 Şubat 2013 Çarşamba 18:16 tarihinde eklendi.

 

Turuncu - beyazlı takım taktik çift kaleyi 2-0 kazandı. Golleri Barış ve Chıbuzor atarken Teknik Direktör Levent Eriş de karşılaşmayı dikkatle izledi. 
 
Teknik Patron Eriş karşılaşmanın devre arasında Ümit Tütünci ile mini bir toplantı yaptı. Maçın sona ermesi ile birlikte tüm takımı toplayan deneyimli teknik adam, futbolcularına uyarılarda bulundu. Pazar günü oynanacak TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı için turuncu - beyazlı kafile cuma sabahı karayolu ile Kütahya’ya hareket edecek. Cezalı oldukları gerekçesi ile Mbilla, Kibong, İlkem ve Sedat maç kadrosunda yer almayacak.
 
Adanaspor Futbol Şube Sorumlusu Hamza Akgül, kaybedilen puanları deplasmanda alacakları galibiyetle telafi etmek istediklerini söyledi. Ligde her hafta dengelerin değiştiğine dikkat çeken Akgül, “Tavşanlı zor bir deplasman. Rakibimiz de ligde kalma mücadelesi veren bir takım. Biz de zirveden kopmamak istiyoruz. Amacımız ikinci yarıdaki ilk deplasman galibiyetini almak.” dedi.

CİHAN