Adanaspor, kaleci Polat ile anlaştı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor transferin son gününde Antalyaspor’dan kaleci Polat’ı renklerine bağladı.

Adanaspor, kaleci Polat ile anlaştı
04 Şubat 2014 Salı 18:22 tarihinde eklendi.

Kahramanmaraşspor’u yenerek 9 haftalık galibiyet hasretini son veren Adanspor’un yeni transfere Polat kampa katıldı. Takımla başarılı file bekçisi lisanlı çıkartılırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı kadrosuna dahil edildi.

Adanaspor Cumartesi günü oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına İstanbul’da başladı. Öğleden sonra Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinde günün ilk çalışmasını yapan turuncu beyazlı takımda moraller yerinde. Kahramanmaraş maçında sakatlanan Mehmet Sak’ın önemli bir sorunu bulunmadığı açıklanırken, cumartesi günü oynanacak maçta kart cezalısı İzzet Yıldırım forma giymeyecek.

Antrenman sırasında Beşiktaş forması giyen Adanaspor’un eski futbolcusu Ersan Adem Gülüm takım arkadaşları ile hasret giderdi. Oynadığı dönemde takımda yer alan İzzet Yıldırım ile sohbet eden başarılı stoper daha sonra Teknik Direktör Levent Eriş, Asbaşkan Hamza Akgül ve Genel Menajer Murat Daldık‘a başarı dileğinde bulundu.

Adanaspor’un ligde kalacağına inandığını söyleyen Ersan, “Adanaspor’u asla unutamam. Çok güzel günlerim geçti. Fırsat buldukça maçları televizyondan takip ediyorum. Son haftalarda takımda gözle görülür bir çıkış var. İnanıyorum ki takım sezon sonunda ligde kalarak taraftarları mutlu edecektir.” dedi.


CİHAN