Adanaspor, puanla dönmek istiyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarının İstanbul’da sürdürdü.

Adanaspor, puanla dönmek istiyor
06 Şubat 2014 Perşembe 18:28 tarihinde eklendi.

İstanbul’daki kampın takımın kenetlenmesini artırdığını dile getiren Teknik Direktör Levent Eriş, salı gününden bu yana yaptıkları kampta takımdaki arkadaşlığın en üst seviye çıktığını belirtti.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yöneticilere tesislerini açtıkları için teşekkür eden Eriş, “Çalışma ortamımız ve şartlar son derece iyi. Cumartesi günü sahaya çıkarak güçlü rakibimize karşı puan mücadelesi vereceğiz. Güzel bir karşılaşma olacağını düşünüyorum. Tavşanlı Linyit maçı öncesi moral bulmak ve Adana’ya puanla dönmek en büyük arzumuz.” dedi.

Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerinde çalışan turuncu beyazlı takımda dizinde ağrıları bulunan Cem çalışmaya katılmadı. Bu futbolcunun büyük olasılıkla zorlu maçta takımdaki yerini alamayacağı açıklandı.

Teknik Direktör Eriş antrenmanın ikinci bölümünde futbolcuları ile bir toplantı yaptı. Hafta başından bu yana gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili konuşma yapan deneyimli teknik adam, son haftalarda verilen mücadelenin anlam kazanması için deplasmandan puan almaları gerektiğini belirtti.

Antrenman sonrasında turuncu beyazlı takım Başkan Bayram Akgül ve yöneticilerinde katıldığı yemekte bir araya geldi. Başkan Bayram Akgül son haftalarda gösterdikleri mücadeleden dolayı futbolcularını kutlayarak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında aynı mücadeleyi beklediğini söyledi.


CİHAN