Adanaspor'da tek hedef 3 puan

PTT 1. Lig’de hafta sonu Tavşanlı Linyitspor’u konuk edecek Adanaspor, bu maçın hazırlarını sürdürüyor.

12 Şubat 2014 Çarşamba 18:01 tarihinde eklendi.


Öğleden sonra Osman Yereşen Tesislerinde tek antrenman yapan takımda tek hedef 3 puan. Isınma hareketleri ile başlayan çalışma kenardan yapılan ortalara gol çalışması ile devam etti. Teknik Direktör Levent Eriş, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Sakatlığı süren Cem Özdemir dışında tüm futbolcular antrenmanda yer aldı.

Antrenmanın ikinci bölümünde kenardan yapılan ortalara gol çalışması yapıldı. Savunma oyuncuları ortaları uzaklaştırmaya çalışırken ortaya ilginç görüntüler çıktı. Devre arasında takıma katılan Uche Kalu başarılı hareketleri ve sempatik tavırları ile göz doldurdu.

Çaykur Rizespor’dan kiralanan Uche Kalu, Tavşanlı maçında gol atarak takımın ligde kalmasına katkı koymak istediğini söyledi. Zaman geçtikçe uyum sorununu atlattığını söyleyen siyahi oyuncu, “Maç performansını yakalamak çok önemli.

Rize’de yabancı sınırlaması nedeniyle birçok müsabakayı tribünden izlemek zorunda kaldım. Cumartesi günü oynayacağımız Tavşanlı Linyitspor karşılaşmasını kazanarak Fethiye’ye moralli gitmek istiyoruz. Böylesine önemli bir maçta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz.” dedi.


CİHAN