Adana'yı karıştıran afiş!

Adana'da, Anadolu Gençlik Derneği Şubesi'nce, kent merkezinin farklı noktalarına aralarında 'Zina (Fuhuş) Fakirlik Getirir' yazılı hadisin de bulunduğu 570 sosyal içerikli afiş asıldı.

Adanayı karıştıran afiş!
24 Nisan 2013 Çarşamba 19:05 tarihinde eklendi, 1.458 kez okundu.

Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Adana'nın birçok caddesine Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesi'nce sosyal içerikli afişler asıldı. Merkez Seyhan İlçesi Fuzuli Caddesi'ne asılan 'Zina (Fuhuş) Fakirlik Getirir. Hz. Muhammed' yazılı afiş ise dikkat çekti.


Anadolu Gençlik Derneği Adana Şubesi Teşkilat Başkanı Cuma Şahin, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Adana'nın değişik noktalarına toplam 570 afiş astıklarını söyledi. Afişlerde yazan hadisleri Diyanet İşleri Başkanlığı Yayınları'ndan seçtiklerini belirten Cuma Şahin, 570 afiş içinden 10 tanesinin zina ile ilgili olduğunu kaydetti. Şahin, afişleri asmak için ilgili kurumlardan da izin alındığını vurguladı.
 
MÜFTÜ VEKİLİ: TEK BAŞINA HÜKÜM ÇIKARTILMAMASI GEREKİR
 
Adana Müftü Vekili Sezai Erdal, söz konusu Hadis-i Şerif'in var olduğunu, ancak bu Hadis-i Şerif ile bir hüküm çıkartılmasının mümkün olmadığını belirterek, "Sadece nikahsız yaşamanın ne kadar kötü olduğunu göstermesi açısından kayıt altına alınması gereken bir Hadis-i Şerif'tir" dedi.

DHA