Adapazarı'na şehit ateşi düştü

MARDİN'in Derik İlçesi'nde yola tuzaklanan patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 24 yaşındaki Uzman Çavuş Samet Şare şehit düştü.

Adapazarına şehit ateşi düştü
29 Haziran 2016 Çarşamba 21:58 tarihinde eklendi.
MARDİN'in Derik İlçesi'nde yola tuzaklanan patlayıcının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 24 yaşındaki Uzman Çavuş Samet Şare şehit düştü. 16 kardeşin 14'üncüsü olduğu öğrenilen şehit Samet Şare'nin Adapazarı'nda yaşayan ailesine acı haber ulaştı.
 
Derik'e yaklaşık 35 kilometre uzaklıktaki Denktaş ile Alibey köyleri arasında PKK'lıların, askeri zırhlı aracın geçişi sırasında karayoluna tuzakladıkları patlayıcıyı uzaktan kumanda ile infilak ettirmeleri sonucu jandarma uzman çavuş Samet Şare şehit düştü. Samet Şare'nin şehitlik haberi bugün akşam saatlerinde Sakarya İl Jandarma Komutanlığı'nda görevli askerler tarfından Adapazarı'nda Evren Mahallesi'nde yaşayan ailesine verildi. 16 çocuğu olan anne Muteber Şare'nin Muş'ta yaşayan diğer çocuklarının yanına gittiği için şehidin ağabeyi Şerafettin Şare ve diğer kardeşlerine şehadet haberi verildi. 2 yıldır jandarma uzman çavuş olarak görev yapan Samet Şare'nin 16 kardeşin 14'üncüsü olduğu öğrenildi.
 
Jandarma uzman çavuşun nerede toprağa verileceği, Muş'ta bulunan annesinin kararı üzerine belli olacağı açıklandı