Adebayor geliyor!

Hem kongre hem de açıklanan UEFA cezası sonrası taraftarlarına bomba bir transferle moral vermek isteyen Beşiktaş yönetimi Adebayor'un peşinde.

Adebayor geliyor!
02 Temmuz 2013 Salı 12:03 tarihinde eklendi, 1.001 kez okundu.
Beşiktaş, flaş bir transfer yapmak için çabalıyor. Son olarak Kolombiyalı genç futbolcu Franco'yu renklerine bağlayan siyah beyazlı takım, bir de yıldız bir isim için çalışmaları sürdürüyor. Öncelikle Ronaldinho ismine yönelen Beşiktaş, bir sonuç alamayınca gözler Tottenham'ın golcüsü Adebayor'a çevrildi.
 
BEŞİKTAŞ'IN KOZU VERGİ AVANTAJI
 
İngiliz basınında çıkan haberlerde, 20 milyon euro'ya Brezilyalı Paulinho'yu transfer etmeyi başaran Tottenham'ın sıradaki hedefinin Valencia'nın forveti Roberto Soldado olduğu iddia edildi. Teknik direktör Villas Boas'ın Soldado'yu çok istediği ve bu nedenle Adebayor'un ayrılmasında bir sakınca görmediği belirtilen haberlerde, Adebayor'un da Türkiye'deki uygun vergi oranı nedeniyle Beşiktaş'ı tercih edebileceği belirtildi.
 
29 yaşındaki golcünün Tottenham'la iki yıllık kontratı bulunuyor. Haberlere göre Boas, Adebayor'un satışından gelecek parayı da Soldado'nun transferi için kullanmayı planlıyor ve Beşiktaş en ciddi talipli olarak bu transferi sonlandırmaya yakın taraf.

Vatan Gazetesi