Adebayor liste başı

Baros’u defterden silen Terim, başkan Aysal’a sunduğu transfer raporunun ilk sırasına Togo’lu golcüyü yazdı

Adebayor liste başı
26 Temmuz 2011 Salı 09:22 tarihinde eklendi.

 

Çek santrforun hazırlık maçlarındaki performansından memnun kalmayan İmparator Terim, G.Saray’a oynatmayı planladığı ‘4-1-4-1 sistemini’ Manchester City’li forvetin üzerine kuracak
 
Transferdeki uzun süren sessizliğini Felipe Melo’yla bozan, şimdilerde de Avrupa’nın dört bir köşesinde forvet arayan G.Saray’da teknik direktör Fatih Terim hayâlindeki takımı kurmak için gün sayıyor.. Soru işaretleriyle dolu Milan Baros’a kamp boyunca kredi tanıyan İmparator, 2.8 milyon Euro’luk maliyetine rağmen beklentileri karşılayamayan Çek golcünün ipini çekti.. Baros’u gönderilecek futbolcular listesine ekleyen tecrübeli hoca, bu mevkide doğacak boşluğu dünya çapındaki bir forvetle dolduracak..
 
BAŞKAN Ünal Aysal’a sunduğu transfer listesinin en başına Manchester City’nin golcüsü Emmanuel Adebayor’u yazan Fatih Hoca, hazırladığı rapora ‘Adebayor’u mutlaka takımda görmek istiyorum’ diye de not düştü. Terim önümüzdeki sezon takıma oynatmayı planladığı 4-1-4-1 sistemini Togo’lu gol makinesinin üzerine kurmayı planlarken, yeni transferlerden Johan Elmander’i ise forvet arkasında görevlendirecek.
 
‘EKSİKLERİMİZ VAR’
 
ÖTE yandan dün NTV Spor’un sorularını yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, “G.Saraylılık ruhunu geri getirmek istiyorum” derken Almanya kampıyla da ilgili şunları söyledi: “Kampın genel havasından çok memnun kaldım. Inter maçındaki iştahımız beni çok memnun etti. Inter, Liverpool gibi rakiplerle oynamak bize doğru analiz imkânı veriyor. Antrenmanlardaki taktik uygulamaları sahaya yansıtmak bizim için iyi oldu. Bazı şeyleri değiştirmek kolay değil, zamana ihtiyacımız var. Ancak kaybettiğimiz zaman bile taraftarın gurur duyacağı bir takım olma yolunda bayağı bir yol katettik.”
 
TRANSFER iddialarıyla da ilgili çarpıcı açıklamalar yapan tecrübeli çalıştırıcı, “Taraftarlarımız bizim ağzımızdan çıkanı doğru bilecek. Şu aşamada düşündüğümüz transferlerin gizli kalması gerekir. Ben listeyi başkana çoktan verdim. O kadar çok isim çıkıyor ki bu kadar futbolcuyu zaten alamayız.
 
‘GİDENLER OLACAK’
 
ŞU an kadromuzda olan oyuncularımızla yolları ayırmak konusunda yerli-yabancı ayrımımız yok. Ancak birkaç isimle yolları ayıracağız. Henüz federasyonun yabancı sayısı konusunda ne karar aldığını bilmiyoruz. Eğer TTF’den Süper Lig’i erteleme kararı çıkarsa (9 Eylül’e ertelendi) belki birkaç günlük kamp için yeniden yurt dışına çıkabiliriz. Ekip olarak bu süreçten ne karar çıkacağını merakla bekliyoruz. Ancak ne olursa olsun biz takım olarak lige kadar hazır duruma geleceğiz” şeklinde konuştu.
 
Yönetimde yüzler gülüyor
 
G.SARAY’DA yüzler gülüyor.. Önceki gün oynanan ve golsüz biten Inter provasına rağmen sahada oynanan futbol gelecek adına camiaya umut aşılarken, yöneticiler kendi aralarında yaptıkları sohbetlerde takıma övgüler yağdırıyor. Sarı-kırmızılı futbolcuların istekli hallerinden oldukça mutlu olan G.Saraylı idareciler, sarı-kırmızılıların yeni sezonda Spor Toto Süper Lig’deki rakiplerine fark atacağını düşünüyor.