"Adil bir sonuç oldu"

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, maçta sergiledikleri oyun neticesinde aldıkları sonucun adil olduğunu söyledi.

Adil bir sonuç oldu
15 Eylül 2013 Pazar 21:22 tarihinde eklendi.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, 1-1 biten karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, sahadan adil bir sonuçla ayrıldıklarını vurguladı. Prosinecki, "Oyunun ilk yarısında maalesef sahanın hiçbir yerinde yoktuk.

Gençlerbirliği takımının çok rahat bir şekilde üzerimize gelmesine müsaade ettik. Oyuna ikinci yarıda dahil olmuş bir görüntü içerisindeydik. Golü bulduktan sonra yakaladığımız net pozisyonları değerlendiremedik. Bir puanlık skorun hem bizim için hemde rakip için adil olduğunu düşünüyoruz.’’ dedi.

Gençlerbirliği’nin kendi sahasında iyi oynayan bir takım olduğunu ve kendilerinin maçın genelinde savunma yapıyor gibi göründüklerini ifade eden Okay ise, ilk yarıya nazaran ikinci yarı daha iyi oynadıklarını, gol sonrası buldukları pozisyonları değerlendiremeyince son dakika yedikleri golle üzüldüklerini kaydetti.

Sarı-Kırmızılı ekibin bir diğer oyuncusu Yener’de, sahaya gerçek Kayserispor’u yansıtamasalar da ikinci yarı daha iyi bir görüntü sergilediklerini ve son dakika yedikleri gole yıkıldıklarını söyledi.


CİHAN