Adliye önünde birbirlerine girdiler

Samsun'da, 19 yaşındaki O.P.'nin cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 32 yaşındaki Kadir M., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

Adliye önünde birbirlerine girdiler
25 Ocak 2013 Cuma 15:32 tarihinde eklendi, 1.573 kez okundu.

 

Her iki tarafın yakınları adliye önünde karşılaşınca tekme Tokat birbirine girdi. Kavgayı adliye de görevli polisler güçlükle ayırdı.
 
Olay merkez İlkadım İlçesi Liman Mahallesi'nde dün akşam meydana geldi. İddiaya göre internet kafe sahibi olan Kadir M., işyerinden bazı malzemelerin çalındığını tespit edince, sık sık oyun oynamaya gelen O.P.'ye sordu. Bunun üzerine iki kişi arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Kadir M., O.P.'yi döverek cep telefonunun gasp etti. Polise giden O.P.'nin şikayeti üzerine Kadir M. yakalanarak gözaltına alındı. İfadesinde kavga ettiklerini kabul eden Kadir M., cep telefonunu almadığını söyledi. Kadir M. bugün adliyeye sevk edilirken, iki tarafın yakınları ve arkadaşları burada karşılaştı. Sözlü ve küfürlü olarak başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Her iki taraftakiler de birbirlerine tekme Tokat vurmaya başladı. Adliyede görevli polisler kısa sürede kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi olmadıkları için de kavga eden iki gruptakiler serbest bırakıldı. Gasp olayıyla ilgili yürütülen soruşturmanın ise devam ettiği bildirildi.

DHA