Adnan Hoca'dan küstah benzetme

Adnan Oktar canlı yayında kadınlarla ilgili bir soru üzerine haddini aştı ve "Peygambere çekmişim" yanıtını verdi.

Adnan Hocadan küstah benzetme
26 Ocak 2013 Cumartesi 10:06 tarihinde eklendi, 1.264 kez okundu.

Önceki gece Rasim Ozan Kütahyalı ile yaptığı kavgalı canlı yayın programı sonrası yine Beyaz TV ekranlarında Dinamit programına konuk olan Adnan Oktar ilginç açıklamalarda bulundu.

 
"SEVGİLİNİZ VAR MI"
 
Mehdilik ve kadınların örtünme kuralları üzerine gelen soruları yanıtlayan Adnan Oktar "sevgiliniz var mı?" sorusunu ise "kırmızı çizgi" uyarısıyla cevapsız bıraktı.
 
"KIZLAR DIŞARIDA ÇARŞAF GİYİYOR"
 
Adnan Oktar, programına çıkardığı birbirinden ilginç kadın larla ilgili ise "Onlar dışarıda çarşafla geziyor, burada ev ortamında oldukları için bu şekilde giyiniyorlar" dedi.
 
"ALEMCİYİM NEŞELİYİM"
 
Beyaz TV’nin gündüz kuşağı programlarında kadınların dekolte kıyafetle gözüktüğünü hatırlatan Oktar, kendisini tanımlarken "Alemciyim, neşeliyim ve kadınlardan hoşlanıyorum" dedi.
 
"PEYGAMBERE ÇEKMİŞİM"
 
Adnan Oktar’ın kadınlardan hoşlanma şekli üzerine gelen soruya kendisini Hazreti Muhammed’e benzeterek verdiği yanıt ise programın moderatörü tarafından tepkiyle karşılandı.
 
Kendisinin Seyyid olduğunu belirten Adnan Oktar’ın tepki çeken sözleri şöyle;
 
"Ben o yönden Resulullah’a çekmişim. Dedeme çekmişim. Peygamberimiz diyor ki bana üç şey sevdirildi. Birincisi namaz, ikincisi güzel kokular, üçüncüsü ise kadınlar.. "

Medyaradar