Adnan Keskin'in acı günü

CHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Adnan Keskin'in babası Sadettin Keskin (93) son yolculuğuna uğurlandı.

Adnan Keskinin acı günü
31 Ocak 2013 Perşembe 17:33 tarihinde eklendi, 1.344 kez okundu.

 

Babasının vefat haberini aldıktan sonra Çivril İlçesi Ömerli Köyü'ne gelen Adnan Keskin büyük üzüntü yaşadı. 350 nüfuslu Ömerli Köyü'ndeki cenaze töreninden önce merhum Sadettin Keskin'in evinde dua okundu.

Baba Sadettin Keskin'in cenazesi daha sonra Ömerli Köyü Camisi'ne getirildi. İkindide kılınan cenaze namazına Adnan Keskin'in yanı sıra Denizli Vali Vekili Abdullah Acar, CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu, Hurşit Güneş ve Bülent Tezcan, CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın, CHP Denizli Milletvekili İlhan Cihaner, siyasiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Denizli Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin ve AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki cenazeye çelenk gönderdi. Denizli İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar tarafından kılınan cenaze namazından sonra dua edildi ve helallik istendi. Cenaze namazının ardından, tabutu bir süre omuzlarda taşınan Sadettin Keskin'in cenazesi, köy mezarlığında toprağa verildi.
 
Adnan Keskin cenaze namazının ardından taziyeleri kabul etti. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, cenaze töreni için İstanbul'dan özel uçakla Denizli'ye geldi. Cenaze namazına yetişemeyen Sarıgül, mezarlık yolunda kafileye yetişti ve bir süre tabutu taşıdı.

DHA