Adnan Şenses hayatını kaybetti

Ünlü sanatçı Adnan Şenses tedavi gördüğü Okmeydanı’ndaki Memorial Hastanesi’nde hayatını kaybetti.

Adnan Şenses hayatını kaybetti
25 Aralık 2013 Çarşamba 21:14 tarihinde eklendi, 2.238 kez okundu.

Uzun zamandır mide kanseri ve solunum yetmezliği tedavisi gören 78 yaşındaki ünlü sanatçı, Okmeydanı'ndaki Memorial Hastanesi'nde saat 20.30 sıralarında hayatını kaybetti. Adnan Şenses'in ölüm haberini alan sanatçılar Alişan ve Selami Şahin hastaneye geldi.

Sanatçı Şenses'in ölümüyle ilgili açıklama yapan Yoğun Bakım Uzmanı Dr. İlhan Ocak, "Adnan Şenses'i bugün saat 20.30 sıralarında kaybetmiş bulunuyoruz Biliyorsunuz yaklaşık 3 yıldır mide kanseri dolayısıyla tedavi görüyordu ve bu kanser bütün vücuduna yayılmıştı. Son 15 gündür de genel durumundaki bozulma dolayısıyla hastanemize geldi ve kendisine destek tedavisi uygulandı. Bu sabaha doğru solunum sıkıntıları artmaya başladı. Bugün akşam yine solunum yetmezliğinden kendisini kaybetmiş bulunuyoruz." dedi.

Operatör Doktor Mehmet Susam ise, "Kalbiyle ilgili rahatsızlar geçirdi ve ameliyat oldu. Ancak son zaman tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandı. 3 yıl boyunca uzatabildiğimiz kadar destek tedavisi verdik. Bu süre içerisinde tüm acılarını dindirmeye ve kontrollü geçirmeye çalıştık. Ancak kader böyleymiş. Kendisini üzülerek kaybettiğimizi söylüyoruz. Sanat camiası çok önemli bir insanı kaybetti." şeklinde konuştu.

Oldukça üzgün olduğu görülen sanatçı Selami Şahin, "Söyleyecek söz bulamıyorum. Allah mekanını cennet etsin. Hepimizin başı sağolsun. Böyle bir sanatçı ve insanın yeri dolmaz. Ateş düştüğü yeri yakar. Hepimizin başı sağolsun." diyerek üzüntülerini paylaştı.