Adnan Şenses'e veda

25 Aralık Çarşamba günü tedavi gördüğü hastanede solunum yetmezliği nedeniyle yaşamını yitiren Adnan Şenses son yolculuğuna uğurlanıyor

Adnan Şensese veda
27 Aralık 2013 Cuma 14:27 tarihinde eklendi.
Tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden ünlü sanatçı Adnan Şenses, son yolculuğuna uğurlanıyor. Şenses'in sevenleri, cenaze namazının kılınacağı Teşvikiye Camii'ne akın etti. 
 
Sanat, spor ve siyaset dünyasından çok sayıda seveni Adnan Şenses’i uğurlamaya geldi. Eşi Lale Şenses ve yakınları taziyeleri kabul etti. Ayakta durmakta zorlanan Lale Şenses, tabuta sarılarak ağladı. Gözyaşlarını tutamayan Lale Şenses'i, yakınları sakinleştirmeye çalıştı. 
 
Camiye gelen sanatçı Serdar Gökhan, “Böyle günlerde konuşacak çok fazla bir şey yok. Bir arkadaşımı kaybettim. Nur içinde yatsın.” dedi. Cenazeye katılan Yılmaz Vural ise, “Babam gibiydi, yokluğu pek kabul edilecek gibi değil. Yapacak bir şey yok ölüm hepimizin başına gelecek. Allah rahmet eylesin hepimizin başı sağolsun. Başarıma sevilen, başarısızlığıma üzülen ve ağlayabilecek kadar samimi bir insandı. Elinde büyüdüm desem yeridir. Çok sevecen yaklaşırdı, bir parça gibiydik. Ama aramızda artık yok maalesef.” şeklinde duygularını dile getirdi.