Adriana Lima bizden oldu!

Antalya'da bugün startı verilen Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü Brezilyalı topmodel Adriana Lima'yı konuk ediyor.

Adriana Lima bizden oldu!
08 Ocak 2013 Salı 11:49 tarihinde eklendi, 2.135 kez okundu.

Adrina Lima, yarın düzenlenecek defilede podyuma çıkacak. 

 
Türk tekstil firmalarının sıkı takip ettiği Dosso Dossi Fashion Show başladı. 14 Ocak'a kadar devam edecek fuarda Rusya başta olmak üzere Ukrayna, Kazakistan, Ermenistan başta olmak üzere 30 ülke 200 şehirden 5 binin üzerinde alıcı, 150 firmanın yeni sezon ürünleriyle buluşacak.
 
Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Dosso Dossi Fashion Show'un, tekstil sektörünün 'iş tatili' olarak adlandırılan konseptte ilk ve tek etkinliği olduğunu söyledi. Dosso Dossi Fashion Show'un 8'inci yılında 15'inci kez kapılarını açtığını kaydeden Eraslan, sistemin tamamen 'kazan - kazan' mantığı üzerine kurgulandığını söyledi. Fuara katılan alıcıların 15 bin dolar alım garantisi karşılığında 1 hafta boyunca Antalya'da tatil yapacağını kaydeden Hikmet Eraslan, "Davet edilen kişiler kendi ülkelerinde, Türkiye'de butik sahibi profesyonel kişiler. Karşılıklı bir iş geliştiriyoruz. Turizmi tanıtıyor, tekstil satıyoruz" dedi. 
 
Dosso Dossi Fashion Show'un sektör profesyonelleri için en önemli yanının modayı görerek, kendi işlerine yatırım yapmalarına olanak sağlanması ve yeni bir vizyon kazandırılması olduğunu kaydeden Eraslan, şunları söyledi:
 
"Biz her sene yüzde 30 ve 60 oranında büyüyerek devam ediyoruz. 45 kişi ve 11 firmayla 8 yıl önce başladığımız bu yolculukta şimdi Türkiye'den 500, yurt dışından 5 bin alıcıyı, 150 tekstil firmasının yeni sezon ürünleriyle buluşturuyoruz. Bu yıl için 40- 45 milyon dolarlık ciro beklentimiz var. Fuara katılan butik sahiplerinden minimum 15 bin dolar alım garantisi isterken fuara katılan firmalara ise en az 100 bin dolarlık alışverişi garanti ediyoruz. Ama şunu belirtmek isterim, 2 milyon dolar ciro yapanlar firmalar var."
 
Hikmet Eraslan, Dosso Dossi'nin son yıllarda Isabeli Fontana, Anna Chapman ve Erin Heatherton gibi isimleri ağırlayarak bir fuar olmanın ötesinde tekstil dünyasının da merakla beklediği bir etkinlik olmaya başladığını söyledi. Amaçlarının Antalya'yı sadece turizm şehri değil moda şehri yapmak olduğunu kaydeden Hikmet Eraslan, "Sansasyonel isimlerle dünyanın gözü de bu lokasyona, Dosso Dossi podyumuna çevrilmiş oluyor" dedi. 
 
Dosso Dossi Fashion Show'un bu yılki sansasyonel ismi ise Brezilyalı topmodel Adrina Lima olacak. Lima, Yarın saat 14.00'de düzenlenecek defilede podyumda boy gösterecek. 32 yaşındaki Adriana Lima'nın, defile için bugün akşam saatlerinde Antalya'da olması bekleniyor. Lima, ilk kez geleceği Antalya'da 2 gün kalacak. 
 
Topmodel Lima için görkemli bir podyum hazırladıklarını belirten Hikmet Eraslan, defilenin bir diğer sürprizinin Mustafa Sandal'ın eşi Emina Sandal olacağını aktardı. Emina Sandal, Lima podyumda yürürken mini bir konser verecek. Dosso Dossi Fashion Show'da aynı gece Mustafa Sandal konseriyle eğelence devam ederken, gecenin sunuculuğunu geçen yıl Dosso Dossi podyumunda boy gösteren 'Kızıl Ajan' lakaplı Anna Chapman yapacak.

DHA