Adriana Lima'dan bacak şov!

Antalya'da top model Adriana Lima'yı konuk eden Dosso Dossi Fashion Show Parti, renkli görüntülere sahne oldu

Adriana Limadan bacak şov!
10 Ocak 2013 Perşembe 09:38 tarihinde eklendi, 3.845 kez okundu.

 

Adriana Lima’nın da katıldığı partide Rusya’nın ünlü dans grubu Kazaky ve Mustafa Sandal sahneye çıktı. Gecenin sunuculuğunu ise ’Kızıl Ajan’ olarak bilinen Anna Chapman üstlendi.
 
Partinin açılışı Dosso Dossi Markası sahibi ve yönetim kurulu başkanı Hikmet Eraslan ve yardımcılarının ’gangnam dansı’ ile başladı. Ardından sahneyi devralan Kazaky Dans Grubu, dansları ve müzikleriyle davetlileri coşturdu.
 
Gecenin ortalarına doğru partiye katılan Victoria Secret mankeni Adriana Lima, partiyi locadan izledi. Çevresinde yoğun güvenlik önlemi alınan ünlü top model, siyah mini elbisesiyle dikkatleri üzerinde topladı. Frikik vermemek için dikkat eden Lima, hayranlarının sevgi gösterisine el sallayarak ve öpücük yollayarak teşekkür etti. Sahneyi uzaktan takip eden Lima, davetlileri selamlamak için Hikmet Eraslan ile birlikte sahneye çıktı. "Herkes iyi eğlensin. Türkiye seni çok seviyorum" diyen Lima, sahneden inerek oteline geri döndü.
 
Adriana Lima şovunun ardından sahneyi Mustafa Sandal devraldı. Sevilen şarkıları ile hayranlarına keyifli dakikalar yaşatan ünlü popçu, İngilizce ve Rusça konuşarak davetlileri coşturdu.

DHA