Adriana'yı alt eden dizi

'Umutsuz Ev Kadınları' dizisi, birçok ünlü ismin yarıştığı ve Victoria's Secret meleği Adriana Lima'nın konuk jüri olup dans ettiği Acun Ilıcalı'nın 'Yok Böyle Dans'ını reytinglerde geçti

Adrianayı alt eden dizi
18 Ekim 2011 Salı 10:04 tarihinde eklendi, 2.470 kez okundu.

 

'Umutsuz Ev Kadınları'nın fendi Adriana Lima’yı yendi! Acun Ilıcalı’nın merakla beklenen şov programı 'Yok Böyle Dans' önceki akşam ilk bölümüyle ekrana geldi.
 
Brezilyalı top model Adriana Lima’nın hem konuk jüri üyesi olarak katıldığı hem de dans şov yaptığı program Twitter’da gecenin tek konusu oldu.
 
Aralarında Özge Ulusoy, Ivana Sert, Hakan Peker, Cem Ceminay, Aşkın Nur Yengi gibi isimlerin bulunduğu yarışmacılar Twitter’ın en çok konuşulan konusu oldu.
 
HEM TOTAL'DE HEM AB'DE GEÇİLDİ
'Yok Böyle Dans', sanal âlemi sallarken, gerçek hayatta ise umduğunu bulamadı. Birbirinden renkli şovlarla geceye damga vurması beklenen yarışma reytinglerde hayal kırıklığı yaşadı.
 
Bennu Yıldırımlar, Özge Özder, Songül Öden, Ceyda Düvenci ve Evrim Solmaz’ın rol aldığı 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisi hem Total’de hem de AB Grubu’nda 'Yok Böyle Dans'ı geride bırakıp günün en çok izlenen yapımı oldu.
 
ADRIANA’YA 100 BİN EURO
'Yok Böyle Dans'ta sergileyeceği iki şov için günler öncesinden dans dersleri alan Adriana Lima, sempatik hareketleriyle büyük beğeni topladı.
 
Geçen yıl Burcu Güneş’e eşlik eden dansçı James Wilson’la sahneye çıkan Lima’nın programa katılma karşılığında 100 bin Euro aldığı iddia edildi...
 
İLK GECENİN GALİBİ ÖZGE
Yarışmacıların hiçbirinin elenmediği ilk bölümün en dikkat çeken ismi Özge Ulusoy oldu. Küçük yaşlarda bale eğitimi alan Ulusoy, güzelliği ve kıvrak hareketleriyle herkesin beğenisini topladı.
 
Güzel model, jürinin verdiği oylar sonrasında gecenin galibi oldu.