Adriano zor günler geçiriyor

Bir dönem Inter, Fiorentina ve Roma'da forma giyen ve dünyanın önemli forvetlerinden biri olarak gösterilen Adriano Leite Ribeiro, zor günler geçiriyor

Adriano zor günler geçiriyor
30 Haziran 2013 Pazar 21:38 tarihinde eklendi, 1.104 kez okundu.
2011 yılından bu yana futboldan uzak kalan ve hem üst üste yaşadığı sakatlıklar, hem de alkol ve kilo problemleri nedeniyle zor günler yaşayan Adriano'nun psikolojik olarak çöktüğü ve intihara meyilli olduğu iddia edildi.
 
Brezilyalı oyuncunun eski menajeri ve yıldız isme yakın olduğu bilinen Gilmar Rinaldi yaptığı açıklamada Adriano'nun hayatından endişe ettiğini söyledi. Rinaldi açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Babası öldükten sonra çok değişti, toparlanamadı. Bir çok problemi zaten vardı ancak bunlara bir de alkol ve gece hayatı da eklendi. İntihara meyil eder mi bilmiyorum ancak onun için ciddi anlamda endişeleniyorum. Herkes onun hayatını sona erdireceğinden endişe ediyor."
 
Ayrıca Adriano'nun toparlanmak için psikolojik destek alması gerektiğini savunan Rinaldi, yıldız oyuncuyu tekrar normale döndürmek için bir şeyler yapılması gerektiğini söyledi.
 
Psikolojik sorunları nedeniyle 2008'de ülkesine dönme kararı alan 31 yaşındaki golcü, son olarak geçtiğimiz sezon başında Internacional'e transfer olmak için girdiği sağlık testlerinden geçememiş ve futboldan iyice uzaklaşmıştı.

sporx