Afrodizyak önerileri!

Cinsel hayatınızda bir durgunluk mu var? Libidonuzu canlandırarak eski istekli günlerinize dönebilirsiniz. İşte partnerinizle uygularken büyük zevk alacağınız, libidonuzu artırmanızı sağlayan basit ama etkili öneriler..

Afrodizyak önerileri!
06 Ocak 2011 Perşembe 19:11 tarihinde eklendi, 5.125 kez okundu.

 

Yatakta inci etkisi
 
Büyük inci kolyelerden bir tane edinin. Bunu yatakta takmak için değil masaj aracı olarak kullanın. Partnerinizin vücuduna bu kolye ile hafif dokunuşlu masaj yapın. Sizin ve partnerinizin libidosunun nasıl yükseldiğini göreceksiniz.
 
Ona seksi bir şeyler gönderin
 
Ona eve gittiğinizde yapabileceğiniz seksi şeyleri mesaj atın. Eve adım atar atmaz ev işleri ve diğer sorumlulukları bir kenara bırakın ve evde yapacaklarınıza konsantre olun. Bu ikinizin arasındaki cinsel enerjiyi ateşleyecek. Ancak bu gönderdiğiniz tahrik unsuru fotoğraf ya da mesajların başkası tarafından görülmediğine emin olun.
 
Yatakta şekerden yapılan kolye takın
 
Bu tür seksi ve sıcak aksesuarları boynunuzdan yemesine izin verin. Bu sizi ve onu inanılmaz tahrik edecektir. Sevdiğiniz kokulara sahip masaj yağları kullanın. Libidonuzun tavan yaptığını göreceksiniz.
 
 
Seksi bir film izleyin
 
Kadınlar romantik ve seksi filmleri izlerken erotik reaksiyonlar göterirler. Siz de sizi en çok etkileyen filmi birlikte izleyin ve sonrasında olayları kendi haline bırakın. Örneğin onlar öpüşmeye başladığında sizde bu fırsatı kaçırmayabilirsiniz.