Ağabeyini uykusunda öldürmüş

Edirne'de dün bonzai kullanan Feyyaz Doksat'ın katlettiği 38 yaşındaki ağabeyi Bülent, yeğenleri 9 yaşındaki Ertuğrul, 3 yaşındaki İsmail ve 12 yaşındaki Büşra Doksat'ın cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından kente getirildi.

Ağabeyini uykusunda öldürmüş
23 Ağustos 2016 Salı 19:10 tarihinde eklendi.
Edirne'de dün bonzai kullanan Feyyaz Doksat'ın katlettiği 38 yaşındaki ağabeyi Bülent, yeğenleri 9 yaşındaki Ertuğrul, 3 yaşındaki İsmail ve 12 yaşındaki Büşra Doksat'ın cenazeleri, İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsilerinin ardından kente getirildi. Karaağaç Mahallesi'ne Edirne Belediye Başkanlığı'na ait 2 araçla getirilen Bülent Doksat ve çocukları, katledildikleri evin bahçesine bu kez tabutlar içerisinde getirildi. Yakınlarının gözyaşlarına boğulduğu bahçede alınan helalliğin ardından dualar eşliğinde baba ve 3 çocuğun cenazeleri araçla Karaağaç Mahallesi Eski camiine getirildi.
 
CENAZEDE BONZAİ İSYANI
 
Cenaze araçlarının çıkarılan baba ve 3 çocuğunun tabutlar cami bahçesindeki masalara konuldu. Öldürülen 12 yaşındaki Büşra Doksat'ın cenazesi üzerine gelinliğe benzeyen beyaz elbise konuldu. Cenazelerin başında gözyaşlarına hakim olmayan 
 
Bülent Doksat'ın dayısı İrfan Altıok, bonzai yüzünden 4 canın toprak altında gittiğini ifade ederek, "Bonzai neleri götürdü. Canım yanıyor benim, canım. Biz bayrağımızı, vatanımızı severiz, romanız biz. Bonzaiden 4 tane yavrumu kaybettim. Bak dört tane yavrum burada yatıyor, siz benim yerimde olsanız ne olur? Canım yanıyor, benim canım. Ateş düştüğü yeri yakar. Bonzai dört tane can aldı. Bu ibret olsun insanlara" dedi.
 
Bülent Doksat'ın eniştesi recep Kokoros da bonzai kullanımına isyan ederek, "Bu bonzainin üzerine düşülsün, gerçekler ortaya çıksın. İnan biz her yere başvurduk, kimse bizi dinlemedi. Cenazelerimiz buraya geldikten sonra kıymeti kalmadı. Bizim canımız yanıyor" diye konuştu. Bülent Doksat'ın yakınlarından Tamer Dindoruk'ta camide "Katil uyuşturucu" diye bağırarak bundan sonra satana, kullana da karşı savaş başlattıklarını söyledi.
 
İMAM: BUGÜN ACIMIZ ÇOK BÜYÜK
 
Bülent Doksat ve çocuklarının cenaze namazı öncesi Eski Cami imamı Kadir Demirkıran, acılarının çok büyük olduğunu belirterek şunları söyledi:
 
"Uzun zamandır bu camideyim, en büyük acıyı bugün yaşıyoruz. İnşallah hep birlikte en alttan en üste kadar ne gerekiyorsa, eğer bu mahallede yaşıyorsak, bu taşın altına hepimiz elimizi sokacağız. Allah resulullah ne buyurdu uyuşturucu, içki bütün kötülüklerin anasıdır. Kötülükten, kötülük doğar. Bizi canavar haline getirebiliyor. Aklı alıp götürüyor. Onun için hakikaten sözün bittiği yerdeyiz. Bugün mahallemizde çok büyük bir acımız var. Özellikle bu olaylardan rabbim ibret almayı nasip etsin. İlla böyle acılar yaşamamız mı gerekiyor."
 
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, Doksat ailesi, yakınları ve dostlarının katıldığı cenaze namazında Bülent, çocukları İsmail, Ertuğrul ve Büşra için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Daha sonra camiden alınan cenazeler araçla Karaağaç Mezarlığı'na götürülerek gözyaşlarıyla yan yana toprağa verildi. 
 
Doksat'ın yakınları "Sizi koruyamadık" diye ağlayıp uyuşturucu satana da kullanana da artık mahallede izin vermeyeceklerini söyledi.