Ağaoğlu 5.kez baba

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Petek Ertüre, dün bebeğini dünyaya getirdi. Oğlu doğana kadar hop oturup hop kalkan Ali Ağaoğlu, 5. kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı.

Ağaoğlu 5.kez baba
26 Mayıs 2013 Pazar 11:04 tarihinde eklendi, 1.065 kez okundu.
Ağaoğlu'nun 32 yaşındaki sevgilisi Petek Ertüre, dün öğle saatlerinde Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede oğlunu kucağına aldı. Yaklaşık 3 kilo olarak dünyaya gelen bebeklerine 'Ali Ege' ismini koyan çift, bebeklerinin fotoğraflarının çekilmemesi için büyük uğraş sarf etti.
 
HEDİYE; 5'İ 1 YERDE
 
Sevgilisinin yanından hiç ayrılmayan Ali Ağaoğlu; hastanedeki herkese kurabiye ve baklava dağıttı. Ağaoğlu'nun sevgilisine de doğum hediyesi olarak yaklaşık fiyatı 3 bin lira alan 5'i 1 yerde armağan ettiği konuşuluyor.
 
AİLE GENİŞLEDİ
 
İşadamının eşi Sema Ağaoğlu'ndan Alican ve Sena adlı 2 çocuğu var. Ağaoğlu'nun hayat arkadaşı Ayten Alpar'dan da Mertcan isminde bir oğlu ile tanımadığı bir kadından da yine bir çocuğu daha bulunuyor.
 
İlk bebeğinin dünyaya gelişiyle çok mutlu olan Petek Ertüre'yi hastanede; sevgilisi Ali Ağaoğlu'nun yanı sıra annesi ve tüm akrabaları da yalnız bırakmadı.