Ağaoğlu'ndan yeni yıl mesajı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2013'ün toplumsal olarak stresli bir yıl olduğunu belirterek verdiği yeni yıl mesajında, "2014 yılının daha hoşgörülü, daha uzlaşıcı, daha demokratik bir Türkiye olmasını diliyorum" dedi.

Ağaoğlundan yeni yıl mesajı
31 Aralık 2013 Salı 21:58 tarihinde eklendi, 1.884 kez okundu.
17 Aralık'ta yaşanan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni yıla ailesi ile birlikte Uludağ'daki Ağaoğlu MyMountain Oteli'nde girdi. 

Ayrı yaşadığı eşi Semra, kızı Sena ve oğlu Alican'ın da bulunduğu gecede yeni yıl mesajı veren Ağaoğlu, "İnşallah 2014, 2013'ü aratmaz. Bütün ülkemize insanlarımıza dünyaya barış getirir. Özellikle 2013'te Türkiye'nin yaşamış olduğu birkaç sıkıntı var. İnşallah 2014 daha huzurlu, daha uzlaşma ve anlayış içinde geçer diye umuyorum ve diliyorum" dedi.
 
Daha sonra basın mensuplarının '2013'ün sonunda bazı sıkıntılar yaşadınız. Bu konuyla ilgili neler söylemek istersiniz?' şeklindeki soruya Ağaoğlu, şu yanıtı verdi:
 
"2013 özellikle Gezi Olayları'ndan başlayan toplumsal olarak stresli bir yıl oldu. Bizim millet olarak çok büyük hasletlerimiz, özelliklerimiz var. Ama en büyük eksikliğimiz uzlaşma kültürümüz maalesef eksik. 2014 yılının daha hoşgörülü, daha uzlaşıcı, daha demokratik bir Türkiye olmasını diliyorum." 

DHA