Agario nasıl oynanan bir oyundur?

Agario bilgisayarda online olarak Mouse ile oynanan bir oyundur. Harita üzerindeki küçük karakterleri yiyerek büyümeye çalışılmaktadır.

Agario nasıl oynanan bir oyundur?
03 Nisan 2016 Pazar 12:52 tarihinde eklendi, 7.426 kez okundu.

Agario bilgisayarda online olarak Mouse ile oynanan bir oyundur. Harita üzerindeki küçük karakterleri yiyerek büyümeye çalışılmaktadır. Ayrıca size göre daha küçük olan rakiplerinizin yuvarlaklarını alarak da büyüme şansınız olmaktadır.

Ekranda giriş olarak açılan sayfada kendinize bir nick belirliyorsunuz ve oyuna başlamaya hazır hale geliyorsunuz. Daha sonra oyuna başlamak için, agario play bölümüne tıklamanız yeterli olmaktadır. Böylece basit bir oyun olmasına rağmen tüm dünyada çılgınlığa dönüşen ve bağımlılık yapan bir oyuna girmiş oluyorsunuz. Oyunda amaç ekranda görülen noktaları yiyerek büyümek ve hacminizi arttırmaktır. Oyunda ilk amacınız hızlı bir şekilde noktaları yiyerek büyümeniz ve karakterinizi 100 seviyesine getirmek olmalıdır. Bunun için de büyümeyi space tuşunu kullanarak bölünüp yapmalısınız. Çünkü büyüdükçe hızınız yavaşlayacaktır. Belli bir büyüklüğe geldiğinizde daha da büyümek için sadece noktaları yemenin yeterli olmadığını göreceksiniz. Artık avlanma vakti gelmiş demektir. Oyun içerisindeki diğer oyuncuların yuvarlaklarına saldırmanız ve onu yutmanız gereklidir.

Oyunun son noktası büyüyerek 2000 ile 5000 kütlesine yuvarlağınızı getirmektir. Bu noktaya gelmeyi başarmak, haritada ilk ona girmeyi de garantilemek olacaktır. Agar oyununda en çok dikkat etmeniz gereken, harita üzerinde yer alan virüslere unutmamanız ve büyüdükçe hareket hızınız düşeceğinden, parçalara bölünerek büyümeye çalışmanızdır. Ayrıca oyuna takım halinde girmek de oyunda ilerlemeniz için faydalı olacaktır. Tüm bunlar sonunda hedefinizin olan listeye girebilirsiniz.