AGAR.İO OYNA FARKLI TAKIL

Birçok kişi üzerinde bağımlılık yapan ve tüm hızıyla bağımlılarını arttırmaya devam eden agar.io oyunu zamanın en keyifli mantık oyunudur.

AGAR.İO OYNA FARKLI TAKIL
10 Kasım 2016 Perşembe 22:39 tarihinde eklendi, 2.233 kez okundu.

Birçok kişi üzerinde bağımlılık yapan ve tüm hızıyla bağımlılarını arttırmaya devam eden agar.io oyunu zamanın en keyifli mantık oyunudur.
 

Tüm android cihazlardan ve bilgisayarlardan rahatlıkla oynanabilen agariooyununda amaç, rakip ve farklı renkli balonlara yem olmadan küçük baloncukları yemektir. Yediğiniz her küçük balon sizin balonunuzun büyümesine yardım eder. Kendi balonunuzu diğer balonlara yem olmadan yeterli büyüklüğe ulaştırmanız halinde balonunuzu bölme ve parçalama özelliğini kullanabiliyorsunuz. Agario private server 'larda aynı zamanda yeterli büyüklüğe ulaştığınızda bir diğer özelliği de rakiplerinize küçük parçalar göndererek onları yiyebilmektir.

Agario Pvp 'de Hangi Tuşları Kullanmalıyım?
 

Oyunu bilgisayardan oynayacaksanız balonunuzu mouse yardımı ile yönlendirebilirsiniz. Balonunuz bölünebilecek büyüklüğe ulaştığında ‘’space’’ tuşunu kullanarak balonunuzu bölebilirsiniz. Ayrıca peşine takılıp yakalayamadığınız bir rakibinize ‘’W’’ tuşuna basarak kendinizden bir parça göndererek onu yiyebilirsiniz. Ayrıca Agario unblockedserverlarda doyasıya oynayabilirsiniz.
 

Agariooyununda level atlama, bölüm geçme gibi bir özellik bulunmadığından, oyuna her girişinizde tüm bilgileriniz sıfırlanır ve her girişinizde yeni bir kullanıcı ismi bulmanız, yeniden bir bölge seçmeniz gerekir. Ayrıca oyun hem bireysel olarak hem de takım olarak oynanabildiğinden, bireysel mi yoksa takım olarak mı oynayacağınızı her oyuna girişinizde tekrar belirlemeniz gerekir. Eğer bir takıma dâhil olarak oynamak isterseniz sizinle aynı renkli olan balonlar sizin takım arkadaşlarınız olacağından aynı renkliler ile beraber hareket etmeniz, farklı renkli balonları yiyerek büyümeniz gerekir. Bireysel oynarken ekranın sağ üst köşesinde ilk 10 belirtilirken, grup oyununda pasta dilimi gibi hangi renk % kaç ise o belirtilmektedir. Bir çok farklı oyun modları ile agario unblocked pvp serverlar arasında ön plana çıkan http://agar.xyzadresinde doyasıya oyun oynayabilirsiniz.