Ağlama krizine girdi

Muhteşem Yüzyıl dizisindeki rol arkadaşlarının hepsi eve gelip taziyelerini bildirirken sette olan Meryem Uzerli'nin saatlerce ağlama krizine girdiği öğrenildi.

Ağlama krizine girdi
10 Nisan 2012 Salı 14:58 tarihinde eklendi, 2.725 kez okundu.

 

SEZEN AKSU DA YASA BOĞULDU
 
Bir süredir kanser tedavisi gören oyuncu ve senarist Meral Okay dün hayatını kaybetti.
 
Tüm Türkiye'yi yasa boğan ölüm haberinin en çok yıktığı isimlerin başında Sezen Aksu geldi.
 
Sezen Aksu, üzüntüsünü, "Gitti ömrümün geri kalanı, yetemedim" sözleriyle dile getirdi...
 
Aksu, yazdığı sözlere hayat verdiği, birlikte eserler yarattığı ve bir süre çok yakın çalıştığı arkadaşının arkasından üzüntüsünü, "Gitti ömrümün geri kalanı, yetemedim" sözleriyle dile getirdi. 
 
Hürriyet gazetesinin haberine göre, Aksu'nun, ölüm haberini aldıktan sonra yakınlarına, "Reha’yla (Muhtar) Ahmet’in (Utlu) oturdukları yerin arasında bir eve yerleştirmiştim, acil bir durumda ikisi de ulaşırlar nasılsa, gözüm arkada kalmaz diye. Gitti ömrümün geri kalanı, yetemedim" dedi.
 
FENALAŞTI
 
Sezen Aksu'nun cenaze evinde güçlükle ayakta durabildiği öğrenildi. Aksu'nun cenaze evden çıkarılırken fenalaştığı, gazetecilere yakalanmamak için arka kapıdan çıktığı bildirildi.
 
 
53 yaşında yaşamını yitiren Okay, bugün öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. Sanatçı, pankreas kanseri nedeniyle 1993 yılında 41 yaşındayken hayata veda eden eşi Yaman Okay’ın yanına defnedilecek