"Ağlıyorum kahrımdan"

“İlk kez böyle ciddi bir sakatlık geçirdim. Yaşadığım ilk şoku hayatım boyunca unutmayacağım. Bu bana çok acı veriyor. Aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum.”

Ağlıyorum kahrımdan
08 Şubat 2013 Cuma 09:20 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş’ın Brezilyalı oyuncusu Dentinho, yaşadığı sakatlığın şokunu üzerinden atamıyor. Geçen hafta kalçasında oluşan yırtık nedeniyle yaklaşık 5 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Sambacı, yakın çevresine talihsizliğinden dert yandı ve şunları söyledi:
 
“İLK kez hayatımda böyle ciddi bir sakatlık geçirdim. Oysa ki çok iyi bir devre arası geçirmiştim. Kondisyon ve fizik olarak eksiğim yoktu. Ama nasıl olduysa oldu ve antrenmanın son 30 saniyesinde attığım sprintten  sırasında müthiş bir acı hissettim. Yaşadığım ilk şoku hayatım boyunca unutmayacağım. Bu bana çok acı veriyor.
 
İnönü'ye ilk çıktığımda stadın ve taraftarların büyüsüne kapılmıştım. Bu takımın bir parçası olmak beni çok mutlu edecekti. Özellikle gollerden sonra taraftarlarla bütünleşen arkadaşlarım beni çok etkilemişti. Ama bu sakatlık beni psikolojik olarak yıprattı. Aklıma geldikçe gözyaşlarımı tutamıyorum.
 
‘İYİLEŞMEK İSTİYORUM’
ÖNCE bir ev kiralayıp, düzenimi kurduktan sonra ailemi çağıracaktım. Onların burada sorunlarla uğraşmasını istemiyordum. Sonuçta çocuğumuz daha 4 aylık. Ama şu an yanlarımda olmalarını istiyorum. Bu nedenle erken de olsa çağırdım ve geldiler. Ailemin desteği ve tedavi programına harfiyen uyarak kısa zamanda iyileşip görev almak istiyorum.”
 

Skorer