Ağrı'da vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Ağrı'da 2012 yılı tahakkuk döneminde Kurumlar ve Gelir Vergisi'nde ilk 5 sıraya giren firma ve kişiler, Polisevi'nde düzenlenen törenle ödüllendirildi.

Ağrıda vergi rekortmenleri ödüllendirildi
27 Şubat 2013 Çarşamba 22:26 tarihinde eklendi, 1.614 kez okundu.

 

Törende konuşan Ağrı Defterdarı Ali Osman Karaköse, tüm vergi rekortmenlerini kutlayarak, emeği geçen gerçek aktörlere, iş, aş üretenlere ama aynı zamanda çalışanlara canı gönülden teşekkür ettiğini ifade etti.
 
Vali Mehmet Tekinarslan ise verginin; kamu hizmetinin finansmanı için vatandaşlardan imkânları çerçevesinde talep edilen anayasal ödev ve yükümlülük olduğuna işaret etti. Tekinarslan, verginin, en önemli vatandaşlık görevlerinin başında geldiğini belirtti.
 
Törende daha sonra Kurumlar Vergisi listesinde ilk 7'ye giren sıralama şu şekilde gerçekleşti: "Ağrı Şifa Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Balkı Otomotiv Pazarlama AŞ, Cen-As Petrol Ür.Tur.İnş.Nak.İth.İhr.San.Tic.Ltd.Şti, Uçar Uluslararası Nakliyat Ltd. Şti, Taşırsan İnşaat Sanayi ve Dış Tic.Ltd.Şti."
 
Gelir Vergisi'nde ise şu isimler ilk 5'e girdi: "Cezmi Şahin, Mehmet Arslan, Ali İhsan Söylemez, Serdar Arat, Mehmet Eraslan." Dereceye giren mükelleflere protokol tarafından plaketleri takdim edildi.

CİHAN