Ah be Şuhade, değer miydi?

Bursa'da Görükle Kız Meslek Lisesi 11'inci Sınıf öğrencisi 18 yaşındaki Şuhade Çelik, kendisini evlerinin 4. katından boşluğa atarak canına kıydı.

Ah be Şuhade, değer miydi?
16 Eylül 2014 Salı 15:56 tarihinde eklendi, 1.046 kez okundu.
Dün okulların açıldığı gün fotoğraf çektiren Şuhade Çelik'in, küçük yaşta sobaya değen yüzünde meydana gelen ve 4 kez ameliyat olmasına rağmen geçmeyen yanık izini sorun yaptığı için intihar etmiş olabileceği öne sürüldü.
 
Merkez Nilüfer İlçesi'ne bağlı Görükle Dumlupınar Mahallesi, Gülveren Sokak'ta oturan Şuhade Çelik, annesinden boşandıktan sonra ikinci evliliğini yapan babası TIR şoförü  Mehmet Çelik ile yaşıyordu. Küçük yaşta sobaya değen yüzünde iz oluşan Şuhade'nın geçirdiği 4 ayrı ameliyata rağmen yüzü eski haline dönmedi. Bu nedenle eğitimine iki yıl ara veren genç kız, dün okula gittikten sonra vesikalık fotoğraf çektirdi. Eve dönünce üvey annesi Çağrı Deniz Çelik ile dertleşen Şuhade, arkadaşlarının yüzündeki ize dikkatle bakmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Bu sabah Çağrı Deniz Çelik'in, iki çocuğunu okula götürdüğü sırada iddiaya göre evinin penceresine çıkan Şuhade, kendini binanın arka boşluğuna bıraktı. Şuhade Çelik, olay yerinde yaşamını yitirdi. Acı olayı çocuklarını okula bıraktıktan sonra eve gelince öğrenen Çağrı Deniz Çelik, İstanbul'a yük taşıyan eşini telefonla arayarak haber verdi.
 
Kızının en büyük sorununun, yüzündeki yanık izi olduğunu söyleyen Mehmet Çelik, "Şuhade bunu kafasına taktı. Sanıyorum bu yüzden canına kıydı. İntihar edebileceğini hiç düşünmemiştim" dedi.
 
Cesedi, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Şuhade Çelik'in intiharıyla ilgili soruşturmaya başlandı.