Ahmet Atakan'ın ölmeden önceki son görüntüleri!

Hatay'da, ODTÜ eylemlerine destek için düzenlenen sokak gösterilerinde yaşamını yitiren 23 yaşındaki Ahmet Atakan'ın ölüm nedenine ilişkin tartışmalar sürerken, elde edilen tüm görüntüler savcılık tarafından titizlikle inceleniyor.

Ahmet Atakanın ölmeden önceki son görüntüleri!
11 Eylül 2013 Çarşamba 13:17 tarihinde eklendi, 1.538 kez okundu.
Son olarak ortaya çıkan ve düşme anını yansıtan görüntüler ile aynı bölgede çekilmiş görüntüler birlikte değerlendirilirken, ölen Ahmet Atakan'ın düşmeden önce iddia edildiği gibi bir gaz fişeğine hedef olup olmadığı da araştırılıyor. Savcılık soruşturmasının yanısıra, mülkiye müfettişleri de olayı incelemeye başladı.

Ölmeden önceki son görüntüleri! video
 
Emniyet Müdürlüğü tarafından, Ahmet Atakan'ın daha önce katıldığı bir eylemdeki görüntüleri de savcılığa ulaştırıldı. Görüntülerde, elinde taş bulunan Ahmet Atakan, eylemcilerin arasından sıyrılarak, görüntülerde görünmeyen bir kişi ile tartışırken görülüyor. Ölümünden bir kaç gün önce çekildiği belirlenen görüntülerde, Ahmet Atakan'ın karşısındaki kişiye çok kızgın olduğu dikkat çekiyor.
 
Ahmet Atakan'ın son görüntüleri ise düşme anını yansıtıyor. Polise göre binann üst katından düştüğü, görgü tanıklarına göre ise başına isabet eden gaz fişeğiyle öldüğü belirtilen Ahmet Atakan'ın bu görüntüleri de savcılıkça