Ahmet Çakar fahri trafik müfettişi oluyor

Kırklareli'nde düzenlenen Trafik Haftası etkinliğine katılan eski hakemlerden futbol yorumcusu Ahmet Çakar, 'Trafik Fahri Müfettişi' olmak için Emniyet Müdürlüğü'ne başvurdu.

Ahmet Çakar fahri trafik müfettişi oluyor
08 Mayıs 2013 Çarşamba 20:41 tarihinde eklendi, 1.184 kez okundu.

 

Trafik Haftası kapsamında Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş ve Kırklareli Emniyet Müdürlüğü'nün davetlisi olarak eski hakemlerden olan futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçeli eski futbolcu ve yorumcu Ümit Özat ile daire müdürleri ve polisler katıldı.
 
Burada bir konuşma yapan ve 17 yıl önce Kırklareli'ne geldiğini belirten Çakar, "17 yıl önce bu şirin kente maç yönetmek için geldim. Bugün de Kırklareli İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş'tan böyle bir davet aldığımız da sevinerek kabul ettik. Emniyet Müdür Yardımcısı Kemal Mustafa Serbes'de eski bir hakem ve şu anda federasyon gözlemcisi dostumuz. Böyle bir hafta nedeniyle buraya geldik. Ateş düştüğü yeri yakar. Aranızda yakınını kaybetmiş veya sakat kalmış insanlar olabilir.

30 yılda teröre 40-50 bin kişi kaybettiysek, trafikte ise buna yakın veya bundan daha fazla kişiyi kaybetmiş bir trafik teröründen bahsediyoruz. Hele bizim gibi İstanbul'da yaşayanlar için trafiğin ne kadar meşakkatli ve sıkıntılı olduğunu biliyorsunuz. Ben bugün sayın valimize ve emniyet müdürümüze fahri müfettişlik için başvuruda bulundum, inşallah kabul ederler. Kabul ederlerse bende bu görevi seve seve yaparım." dedi.
 
Etkinliğin ardından Vali Mustafa Yaman ve İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş, Çakar ve Özat'a programlarına katıldıkları için plaket verdi.

DHA