Ahmet Çakar o iddiasını kanıtladı

Ahmet Çakar, Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekiminde hile olabileceğini canlı yayında kanıtladı.

Ahmet Çakar o iddiasını kanıtladı
18 Mart 2013 Pazartesi 09:18 tarihinde eklendi, 1.695 kez okundu.

Beyaz Tv de ekrana gelen “Beyaz Futbol” da bu hafta da olay vardı. Ahmet Çakar, Galatasaray ’ında aralarında bulunduğu Şampiyonlar Ligi çeyrek final kura çekiminde hile olabileceğini canlı yayın sırasında yaptığı kura çekimiyle kanıtladı.

 
Kurada şike var diyen Ahmet Çakar iddiasını uygulamalı olarak ispatladı.
 
Çakar, Şampiyonlar Ligi kura çekimindeki gibi önüne gelen 8 topu sırayla çekti ve Real Madrid –Galatasaray, Malaga Borussia Dortmund, Paris Saint Germain-Barcelona, Bayern Münih Juventus eşleşmesini aynen çıkardı. Çakar, “Derin UEFA, reytingi yüksek final istiyor. Bu yüzden kura çekimine müdahale etti” iddiasında da bulundu.
 
G.SARAY ’IN RAKİBİ REAL MADRİD OLDU
 
Schalke 04’ü eleyerek şampiyonlar ligi’nde çeyrek finale kalan Galatasaray’ın rakibi İspanya’nın Real Madrid takımı oldu... 
 
İDDİASI GÜNDEM YARATMIŞTI
 
İsviçre’nin NYON kentinde yapılan kura çekimi ile belli olan eşleşme sonrasında yorumcu Ahmet Çakar’ın iddiası çok konuşulmuştu. Çakar, kura çekiminde tezgah yapıldığını öne sürerek “Yine tezgah kura 4 favori 4 az favori ile eşleşti aynı ülkeden takımlar eşleşmedi. Biz de yedik. Casino Nyon ’da kura çekimi izledik. Krupiye Infantino. Kuralara asla inanmıyorum toplar titreşimli. Bir fanus düşünün içinde 8 tane aynı cep telefonu olsun hepsinin sesi kısık ama titreşimde. Elinizi sokun o anda bir tanesi titreşsin. Titreşeni alın ve bu işi sekiz defa yapın şimdi telefonlar yerine topları düşünün elinizi her soktuğunuzda sadece 1 top titreşsin. Mantıksız mı?” demişti.