Ahmet Dursun yeni mesleğini açıkladı

Beşiktaşlı eski Milli futbolcu Ahmet Dursun Kanaltürk'teki "2.Sayfa" programına konuk oldu. Ahmet Dursun, Survivor Allstar yarışmasında rahatsızlığı nedeniyle Dominik'ten ayrıldıktan sonra futbolcu menajerliğine başladığını söyledi

Ahmet Dursun yeni mesleğini açıkladı
25 Nisan 2015 Cumartesi 19:36 tarihinde eklendi.
Beşiktaşlı eski Milli futbolcu Ahmet Dursun Kanaltürk'teki "2.Sayfa" programına konuk oldu. Ahmet Dursun, Survivor Allstar yarışmasında rahatsızlığı nedeniyle Dominik'ten ayrıldıktan sonra futbolcu menajerliğine başladığını söyledi.
 
"TEKNİK DİREKTÖRLÜK YAPMAK İSTEMİYORUM"
 
"Teknik direktörlük yapmayı düşünmüyorum" diyen Ahmet Dursun, "Hayatım boyunca hep kamplarda yaşadım. Şimdi hocalık yaptığınız zaman da aynı şekilde hayatınız devam edecek. Şehirden şehre gidiyorsunuz. Bir ordasınız, bir buradasınız. O yüzden teknik direktörlük yapmak istemiyorum." dedi.
 
"FUTBOLCU MENAJERLİĞİNE BAŞLADIM"
 
Yeşil sahalardan uzak kalamayan Ahmet Dursun, "Abimle birlikte menajerlik şirketi açtık. Futbolcu menajerliğine başladım. Birkaç futbolcumuz var şu an. Amacımız bu futbolcuların sayısını çoğaltmak." dedi.
 
"GÖNLÜM BEŞİKTAŞ'TAN YANA"
 
Şampiyonluk yolunda gönlünün Beşiktaş'tan yana olduğunu ifade eden Ahmet Dursun, "Kalan süreçte fazla puan kaybedilmezse final maçı Arena'da oynanır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.