Ahmet Hakan, ''tetikçi yavşaktır'' dedi, Cem Küçük hemen daldı

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, gazeteci Cem Küçük'ün “Artık AK Parti’nin bu radikal İslamcılarla da, yani bu Mavi Marmara’daki manyak tipler, yani

Ahmet Hakan, tetikçi yavşaktır dedi, Cem Küçük hemen daldı
25 Nisan 2017 Salı 18:24 tarihinde eklendi, 1.287 kez okundu.

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, gazeteci Cem Küçük'ün “Artık AK Parti’nin bu radikal İslamcılarla da, yani bu Mavi Marmara’daki manyak tipler, yani kafadan İsrail düşmanı, kafadan Batı düşmanı, kafadan her şeye düşman tipler var, bunlarla da yolların ayrılması lazım" ifadesinin ardından başlayan tartışmalarla ilgili olarak "İslamcı mı, tetikçi mi? Tabii ki İslamcı!" dedi.

"İslamcı egemen başkasıyken de İslamcıdır. Tetikçi ise egemen kimse orada olur. İslamcıya sırtını dönersin. Tetikçiye karşı ise hep tetikte olursun" ifadesini kullanan Hakan, " İslamcı sağı solu, başı sonu belli biridir, Tetikçi ise boz bulanık, kıvrak bir yavşaktır " diye yazdı.

Hakan'ın bu yazısına Cem Küçük Twitter'dan yanıt verdi. 

İşte Küçük'ün o yanıtları:

1-Ey ahmet hakan kendini çok iyi anlatmışsın bugünkü yazında. Ben İslamcıyım, sen düz bir tetikçisin. Aydın Doğan'ın tetikçisisin.

2-Ben İslamcıyım.Ben muhafazakarım.Ben milliyetçiyim.Ben %100 dava adamıyım.Sen patron menfaatlerinin tetikçisisin.

3-Ahmet Hakan açıkça ithal radikal fanatikleri savunuyor.Bunlar müttefik.Bu fanatiklerin idolü de Ahmet'tir.Millet herşeyi görüyor.

 

Medyaradar