Ahmet Hakan'ı bombaladı

Altaylı- Kırca kavgasının yankıları sürerken Ahmet Hakan'ın Altaylı'ya destek vermesi ünlü komedyeni kızdırdı

Ahmet Hakanı bombaladı
20 Ocak 2013 Pazar 13:40 tarihinde eklendi.

 

Levent Kırca, geçtiğimiz günlerde Habertürk'te yayınlanan Teke Tek programında Fatih Altaylı'nın konuğu olmuş, ikili programda atışınca, gergin dakikalar yaşanmıştı.
 
Kırca, Aydınlık gazetesindeki köşesinde, kendisini eleştiren Hakan'ı Ulusal Kanal'a davet etti ve "Hodri meydan" dedi. Ağır bir yazı kaleme alan Kırca, Hakan'ı oldukça kızdıracak kelimeler sarf etti.. 
 
İşte Kırca'nın o yazısı : 
 
DALAĞININ OLMADIĞINI İSPATLA
 
Sıra Ahmet Hakan Falan'da. Size Ahmet Hakan'ın çok önemli bir açığını vereceğim.. 
 
Moda olmakla, demodelikle işim olmaz. Ben bilinçli bir vatandaş ve aydın bir sanatçıyım. Televizyonda en son Başbakan'ın beni yasaklamasına kadar, 22 yıl sanatımı layığı ile yerine getirmişim. İzlenme oranları ortada. Yasaklandıktan sonra sanatıma tiyatrom ile devam etmişim. Demode olmuş bir sanatçıyı bir oyunu ile yüzbinler seyretmez.
 
BENİ AŞAĞILAMAYA ÇALIŞIYOR
Sevgili ağaçkakanlar, gelin bir oyunumu izleyin. Hatta oyunumu değil, seyirciyi izleyin. Aslında demode olanın yorumlarınız olduğunu göreceksiniz. Evet, bu ağaçkakanlardan biri de Ahmet Hakan. Ama o daha modern takılıyor. Mesela çok 'basit' olmamak için sarhoştu demiyor, ama demode terimini kullanıyor. Ya da "Levent Kırca'dan bir idol çıkmaz" diyor. "Silivri diyor, Hasdal diyor, Cumhuriyet, Atatürk diyor başka bir şey demiyor" diyor. Ve başka bir şey demediğim için beni sığ olmakla itham ediyor. Bu yolla aşağılamaya çalışıyor.
 
NE İDÜĞÜ BELİRSİZ BİR YANDAŞ
Sevgili Ahmet Hakan; Senin gibi ne idüğü belirsiz bir yandaş olacağıma, bir gün oraya bir gün buraya yazacağıma, her gün Atatürk derim, her gün Cumhuriyet derim. Bugün de derim, yarın da, ölene kadar derim. İnsanlık suçu işlenen bir ülkede, her an Silivri de derim, Hasdal da derim. Ayrıca insan moda olmak için ortaya canını, varını yoğunu koymaz. Hem hükümete, hem muhalefete muhalif olmaz.
 
MODA OLMAK İSTESEYDİM SENİN GİBİ YANDAŞ OLURDUM
Moda olmak isteseydim senin gibi yandaş olurdum. Ayrıca da yandaş olsam, senin olduğun noktada da durmaz, çok daha tepelerde olurdum. Sen yandaş olmayı bile beceremiyosun. Kimsenin idolü olmama da gerek yok, böyle bir derdim de yok. Herkesin idolü, benimki gibi Atatürk olsun Madem
sığ olduğumu düşünüyorsun, madem "Fatih Altaylı'nın yerinde ben olsam, Kırca' ya haddini bildirirdim" diye konuşmuşsun; Hodri Meydan.. 
 
GEL KONUĞUM OL, DALAĞININ OLMADIĞI İSPATLA
Gel Ulusal Kanal'a konuğum ol. Tartışalım. Birbirimizin lafını kesmeden. Adam gibi. Yaptığı her şeyi, hesabı kitabı ortada olan bana, neden para karşılığı dalaksızım raporu alıp askerden kaçtığını açıkla. Çürük raporunun kopyası elimde. Gel bana ve halkına dalağının yerinde olmadığını ispatla. Sen önce neden vatan borcunu, namus borcunu ödemekten kaçtığını açıkla, ondan sonra benimle 'derin' mevzulara gir. Başbakan, oğluna neden rapor aldığını açıklayamadı. Hadi sana bir şans. Belki sen açıklarsın. Eğer gelmezsen, korkup kaçtığını düşüneceğim. Senin bir makyajını yapıp karşılıklı program yapacağım. Senin makyajını yaparak hazırladığım programın, senin katılacağın programdan iki farkı olur. Birincisi makyajlı olan daha çok reyting alır, ikincisi de, senin taklidinde bir dalak fazla olur.
 
Önce kendin dürüst ol, sonra başkalarını gagala.