Ahu çok cesur çıktı

'Kaybedenler Kulübü'nde rol alan Nejat İşler ile Ahu Türkpençe'nin sevişme sahneleri filmin gösterime girmesinden bir ay sonra ortaya çıktı.

26 Nisan 2011 Salı 10:03 tarihinde eklendi, 6.543 kez okundu.

 


 
Türkpençe, sevişme sahnelerindeki cesaretiyle dikkat çekiyor. Tolga Örnek’in yönettiği ve yapımcısı olduğu ‘Kaybedenler Kulübü’, 4 haftada 362 bin 601 kişi tarafından izlendi. Nejat İşler, Yiğit Özşener, Ahu Türkpençe ve İdil Fırat’ın başrollerini paylaştığı film, 1990’larda büyük ilgi gören ‘Kaybedenler Kulübü’ adlı radyo programını hazırlayan Kaan Çaydamlı ile Mete Avunduk’un hayatlarından kesitler sunuyor.
 
FRAGMANDA KULLANMADI
‘Kaybedenler Kulübü’nde Nejat İşler ile Ahu Türkpençe’nin sevişme sahneleri filmi izleyenler tarafından oldukça beğeniliyor. Tolga Örnek, hakkında “Filmin promosyonunu sevişme sahneleriyle yaptı” denmemesi için söz konusu sevişme sahnelerini basına dağıtmadı, filmin fragmanında da yer vermedi. Nejat İşler’le Ahu Türkpençe’nin sevişme sahneleri ‘Kaybedenler Kulübü’nün gösterime girmesinden bir ay sonra ortaya çıktı. Sevişme sahneleri, özellikle bugüne kadar öpüşme ve sevişme sahnelerinden kaçınan Türkpençe’nin güzelliğini ateşli sahnelerde sergilemesiyle oldukça ilginç hale geliyor. Türkpençe, daha önce rol aldığı dört sinema filminde ve yedi televizyon dizisinde güzelliğini sergileme adına hiç cömert davranmamıştı.