Aileleri, ölenlerin cesetlerini teşhis etti

Küçükçekmece'de çıkan yangında hayatını kaybeden 5'i çocuk 6 kişiyi ailesi teşhis etti.

Aileleri, ölenlerin cesetlerini teşhis etti
21 Nisan 2013 Pazar 12:20 tarihinde eklendi.

 

Eşini ve çocuğunu kaybeden İdris Erten, "Rabbim veriyor Rabbim alıyor." diyerek gözyaşı döktü. BDP Milletvekili Sebahat Tuncel de aileyle birlikte Adli Tıp Kurumu'na geldi.
 
Florya Caddesi Çaylak Sokak üzerindeki bir apartmanın teras katında dün çıkan yangında ölen 6 kişinin cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda. Otopsi için bekleyen cenazeleri aile teşhis etti. Yangında ölen anne Elif Erten'in eşi İdris Erten ile diğer aile fertleri sabah saatlerinde Adli Tıp Kurumu'na geldi. BDP Milletvekili Sebahat Tuncel de Adli Tıp Kurumu'na gelerek aileyle birlikte teşhis işlemine katıldı.
 
Tuncel, "Aileyle birlikte teşhis yaptık. Yurt dışından gelmişler. 3 kişi bugün Mersin'e diğer 3 kişi de Mardin'e gideceklermiş. Ne yazik ki bu olay yaşanmış, başımız sağolsun." diye konuştu.
 
Acılarının büyük olduğunu ifade eden baba İdris Erten, "Yapacak bir şey yok. Rabbim veriyor Rabbim alıyor. Şükretmek lazım. Beterin beteri var. Allah verirken nasıl gülüyorsan, giderken de gülmen lazım ama sıcağı sıcağına insan tutamıyor kendini." dedi.
 
Yangında Elif Erten (20) ile çocukları 7 aylık Nisanur Erten ve Fatmagül Erten (5), akrabalarının çocukları Ömer Bahçi (4) ve 6 yaşındaki ikizler Aylin ve Hilal Bahçi hayatını kaybetmişti.

CİHAN