Ailesi onu istemedi

Avustralyalı bir çift çocuk sahibi olmak için Tayland'da taşıyıcı bir anneye 11 bin 700 dolar ödedi. Taşıyıcı anne bir yerine iki bebek dünyaya getirdi. Bebeklerden biri sağlıklı diğeri ise, down sendromluydu. Taylandlı annenin dramı bu doğumla birlikte başladı.

Ailesi onu istemedi
01 Ağustos 2014 Cuma 12:38 tarihinde eklendi.
Çocuk sahibi olamayan Avustralyalı çift, bu sevgiyi tatmak için Tayland'ın başkenti Bangkok'ta yaşayan 21 yaşındaki Pattharamon Janbua ile 11 bin 700 dolar karşılığında anlaştı.
 
Genç kadın, Avustralyalı çift için taşıyıcı aile rolünü üstlenecekti.
 
Hamile kalan 21 yaşındaki Pattharamon Janbua bir yerine iki bebek dünya getirdi. Dünyaya gözlerini açan yavrulardan kız olanı sağlıklıydı ancak erkek bebek down sendromluydu ve kalbinde sorunlar vardı.
 
Avustralyalı çift sağlıklı olan kız bebeği aldı. Down sendromlu bebeği ise, taşıyıcı aileye bırakarak bir bakıma ölüme terk etti.
 
Taşıyıcı annenin Gammy ismini verdiği bebek büyük sağlık sorunları yaşıyor. Hayatta kalması için 25 bin dolara ihtiyacı var.
 
Taylandlı genç anne ise, para kazanmak için taşıyıcı anne olmuştu. Şimdi Gammy bebeği kurtarmak için 25 bin dolar bulmaya çalışıyor.
 
Janbua, down sendromlu bebeği kurtarmak için internet üzerinden bir yardım kampanyası başlattı.