Ailesinden Drogba'ya şok cevap!

Galatasaray'ın yıldızı Didier Drogba, transfer sürecinde ailesi ile olan diyalogları Chelsea Tv'ye anlattı.

Ailesinden Drogbaya şok cevap!
07 Mart 2014 Cuma 20:02 tarihinde eklendi, 1.247 kez okundu.
Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, Şampiyonlar Ligi son 16 rövanş maçı öncesi çok çarpıcı açıklaalar yaptı. Chelsea ile Londra'da oynanacak tarihi maça günler kala samimi açıklamalar yapan Didier Droghba, galatasaray taraftarını da ilgilendiren sözler söyledi.
 
Chelsea TV'ye özel bir röportaj veren Didier Drogba, Londra'da geçirdiği yıllar ve daha sonra yaşadıkları hakkında samimi bir tavırla konuştu.
 
Londra'nın 27 km güneybatısında yer alan, Chelsea'nin antrenman tesislerinin de bulunduğu Cobham kasabasını hala evi olarak gördüğünü söyleyen Drogba, şu sözleri kullandı:
 
"Benim ve ailem için evimiz hala Cobham. Buranın benim için doğru yer olduğunu biliyorum, çünkü burada muhteşem hatıralarla dolu sekiz yıl geçirdim. Zorluklar da yaşadım, ama çok mutlu da oldum. Bu dönem hayatımın unutulmaz bir parçası.
 
Çocuklarım burada eğitimlerine devam ediyorlar ve çok mutlular. Cobham'dan ayrılmak istemiyorlar. Onlara, “Haydi Çin’e gidelim" dediğimde bana, ‘hayır baba, sen git, biz tatillerde seni ziyarete geliriz’ diye cevap verdiler.
 
Galatasaray’a transfer olduğumda ise, “İstanbul’a gidiyorum, bu kez benimle gelmek zorundasınız” dedim. “Yalnızca bir buçuk yıllık kontrat yaptın, önce işler nasıl gidecek bir görelim” şeklinde bir cevap aldım. Düşünebiliyor musunuz, benimle bu kadar olgun bir şekilde konuşan kişi çocuğum."
 
Fildişili yıldız, Chelsea altyapısında forma giyen oğlu Isaac'a ise özel bir parantez açtı:
 
"Oğlumla gurur duyuyorum. Sevdiği kulüpte oynuyor, eğlenceli vakit geçiriyor. Benim için onlardan ayrılmak çok zor. Zaten bunu da hiçbirimiz istemiyoruz."
 
(Eurosport)