Ajda Pekkan'a şok dava

Ajda Pekkan'ın eşi Bülent Çavuşoğlu ile duygusal ve fiziksel ilişkiye girdiğini öne süren Tuğçe Çavuşoğlu, Süperstar'dan 250 bin lira manevi tazminat istiyor.

Ajda Pekkana şok dava
11 Temmuz 2013 Perşembe 12:49 tarihinde eklendi.
Sosyetik çift Tuğçe Çavuşoğlu ile Bülent Çavuşoğlu'nun boşanma davası sürürken; Ajda Pekkan'ı zor duruma sokacak bir gelişme yaşandı. Sosyetik işkadını, bir dönem eşinin adının aşk dedikodularına karıştığı Süperstar'a tazminat davası açtı. Tuğçe Çavuşoğlu; avukatı aracılığıyla sunduğu dilekçede; 'aldatılma olayının ortaya çıkmasından itibaren toplum içine çıkamaz hale geldiğini' iddia etti.
 
ŞARKILARLA ALAY!
Kendisiyle alay edildiğini iddia eden Çavuşoğlu, yine dilekçesinde "gittiği mekanlanda çalınan müzik yarıda kesilerek Ajda Pekkan şarkılarının çalındığını" da öne sürdü. Sosyetik işkadını, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sunduğu dilekçeyle; Süperstar'dan 250 bin lira manevi tazminat talep etti.
 
REKLAM SAYESİNDE...
Dilekçedeki iddialar bununla da sınırlı değildi. Çavuşoğlu'na göre; Ajda Pekkan ile sosyetik işkadının boşanma davası açtığı eşi Bülent Çavuşoğlu, KVK firmasının reklamları sayesinde tanıştı ve ikili arasındaki samimiyet ilerledi.
 
TELEFONU KARIŞTIRDI
Eşine Ajda Pekkan'la çıkan aşk dedikodularını soran Tuğçe Çavuşoğlu'na Bülent Çavuşoğlu, öyle bir durumun sözkonusu olmadığını söyledi. Ancak sosyetik işkadını, 2 yıl önce Ramazan Bayramı'nda eşiyle aynı marka ve renkte olan cep telefonlarını karıştırdı. Tuğçe Çavuşoğlu, gece yarısı telefona gelen mesajları okudu.
 
MESAJ TARTIŞMASI
Tuğçe Çavuşoğlu'nun iddiasına göre mesajlar Ajda Pekkan'dan geliyordu ve aşk mesajlarıydı. Telefonunun eşi Bülent Çavuşoğlu'na ait olduğunu anlayan sosyetik işkadını, aile büyüklerine de mesajları okuttu.
 
RUH SAĞLIĞI BOZULDU
O gece, çift tartıştı. Eşinin evi terk ettiğini iddia eden Tuğçe Çavuşoğlu boşanma davası açtı. Sosyetik işkadını; aldatılma yüzünden ruh sağlığının bozulduğunu da yine dilekçede belirtti.
 
BU FOTOĞRAF İŞİNDEN ETTİ!
KVK Genel Müdürü olduğu sırada adı Ajda Pekkan'la aşk haberlerine karışan Bülent Çavuşoğlu'nun başı bir fotoğraf karesi yüzünden de derde girdi. Süperstar'la bir konserin ardından çekilen sarmaş dolaş pozu gazetelere yansıyan Çavuşoğlu; bu olaydan çok kısa bir süre sonra KVK'daki görevinden alındı.
 
Tuğçe Çavuşoğlu'nun avukatı aracılığıyla sunulan dava dilekçesinde; şu cümlelere yer verildi: "Davalı Ajda Pekkan, birlikte olduğu Bülent Çavuşoğlu'nun evli olduğunu bilerek duygusal ve fiziksel ilişkiye girdiğinden manevi tazminatla sorumlu tutulmalıdır." Kendisinden 23 yaş küçük Bülent Çavuşoğlu ile aşk yaşadığını yalanlayan Ajda Pekkan'ın bu dava karşısında nasıl bir savunma yapacağı merakla bekleniyor.
 
Kaynak: Ali Oktay / Takvim