Ajda'nın teşekkürü interneti salladı

Ajda Pekkan önceki gün “Kadir Topbaş’a teşekkürler” tweet’i atıldıktan sonra adeta topa tutuldu. Pekkan’ın menajeri, hesabından “Pekkan1 hesabı hacklenmiştir” yazarak tepkileri engellemeye çalıştı

Ajdanın teşekkürü interneti salladı
18 Haziran 2013 Salı 09:05 tarihinde eklendi, 1.016 kez okundu.
Taksim Gezi Parkı olaylarına sessiz kaldığı için günlerdir hayranları tarafından eleştirilen Ajda Pekkan’ın ‘pekkan1’ Twitter hesabı hacklendi.
 
Önceki gün akşam saatlerinde “İstanbul Büyükşehir Belediyesi Taksim’e bugün 100 ağaç 5.000 gül dikti. Doğaya verdiği destek için Kadir Topbaş’a teşekkürler” tweet’i atıldıktan sonra adeta topa tutulan Pekkan’ın menajeri Etel Sason, kendi hesabından “Pekkan1 hesabı haclenmiştir” yazarak tepkileri engellemeye çalıştı. Gelen telefonlar sayesinde hesabın haclendiğini öğrendiklerini söyleyen Sason, “Adresi yeniden alamadık. Bundan sonra yeni bir adres açacağız. O adreste yazılanlar Ajda Pekkan’a ait değildir” dedi.
 
Takipçileri ateş püskürdü
1 milyon 642 bin takipçisi olan Pekkan’a ateş püsküren takipçileri, “Biz buna yalakalık diyoruz.
Bir de sormadan edemeyeceğim, planladığı konserleri mi var acaba?”, “Arkadaşlar estetik ameliyatlar sırasında Ajda Pekkan’ın beynini kim aldıysa yerine koysun”, “Arkanı dön ve çık hayatımızdan”, “Ajda Pekkan, Süperstar olan durumunu Süpersatar olarak değiştirdi”, “Direniş İran kedileri için olsaydı Ajda Pekkan başı çekerdi”, “Nihat Doğan’a hak verip, Ajda Pekkan’ı kınadığımız günler yaşıyoruz. Sonumuz gerçekten hayırlı olsun” ve “Süperstar’ın yıldızını söndüren tweet olarak tarihe geçmeli” gibi birbirinden sert yüzlerce tweet attı.

Milliyet