"AK Parti iktidarı için yolun sonu"

BBP Antalya İl Başkanı Bekir Bağcı, İstanbul'da 3 bakanın oğlunun da içinde olduğu yolsuzluk operasyonunun iktidarın 11 yıl içindeki kirli çamaşırlarını gün yüzüne çıkaracağına inandıklarını söyledi.

AK Parti iktidarı için yolun sonu
17 Aralık 2013 Salı 19:15 tarihinde eklendi.

Yolsuzluk operasyonuna bağlı bakan Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar ve Muhammer Güler'in istifa etmesi gerektiğini belirten Bağcı, "Bu tür kirli ilişkiler yumağı iktidarın sonunu getirecektir. AK Parti için yolun sonu görünüyor. Çorapta sökük başladı. Bu hükümet ülke sorunlarına muktedir değil. Kendisi varlığıyla bir sorun haline geldi." dedi.

30 Mart 2014 mahalli seçimler kapsamında Manavgat'ta partililerle seçim çalışmasını sürdüren Bağcı, gündeme ilişkin parti binasında açıklama yaptı. Halkın 3 dönem sandıkta verdiği yetkiyi AK Parti'nin millet namına iyi kullanamadığını iddia eden Bağcı, bu yetkinin halk namına yapılmadığının en iyi göstergesinin İdris Bal ile Hakan Şükür'ün istifa etmesi olduğunu kaydetti.

AK Parti iktidar olmadan önce servetleri olmayan bazı kişilerin bir anda Karun gibi zengin olmasının kamuoyunda hep şüphe oluşturduğunu vurgulayan Bağcı, "İktidarın akçeli pakçalı işleri yeni yeni gün yüzüne çıkıyor. İstanbul'da yapılan yolsuzluk operasyonu Pandora'nın Kutusu'nu açtı.

Davanın selameti açısından 3 bakanın istifa etmesi gerekir. İktidar için yolun sonu göründü. Milli iradenin hakkını veremeyenler için yolun sonu görünüyor. 30 Mart mahalli seçimleri bunun göstergesi olacak. AK Partililer bundan sonra sözleri Dursun Ali Akınat'a ait olan Musa Eroğlu'nun seslendirdiği 'Yolun sonu görünüyor'u dinlemeli. İktidar için yolun sonu göründü." ifadesini kullandı.


CİHAN