AK Parti Kozan'da Kazım Özgan ile yola devam kararı aldı

AK Parti, Kozan’da mevcut Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan ile yola devam kararı aldı.

AK Parti Kozanda Kazım Özgan ile yola devam kararı aldı
16 Ocak 2014 Perşembe 21:33 tarihinde eklendi.


AK Parti Adana'da 15 ilçe belediye başkan adayını netleştirdi. Kozan'da belediye başkan adaylığı için, iki dönemdir belediye başkanı olan Mimar Kazım Özgan ile yola devam kararı aldı.

Yapılan açıklama sonrasında haberi duyan vatandaşlar, partililer ve belediye personelleri Belediye Başkanı Özgan’ın bulunduğu mekâna ve belediye binasına akın etti.

Makamında tebrikleri kabul eden ve halka seslenen Kozan Belediye Başkanı Mimar Kazım Özgan, “2004 yılında partimiz beni belediye başkan adayı göstermişti. Bana vekâlet vermişlerdi. Yine 2009 yılında adaydık ve halkımızın teveccühü ile yeniden belediye başkanlığını kazandık.

Başından beri beni bırakmayan ilçe teşkilatıma, kadın kolları başkanı ve yönetimine, gençlik kolları başkanı ve yönetimine, partimizin değerli üyelerine, gönül verenlerimize ve Kozan halkına şükranlarımı sunuyorum. Bu dönemde yine dostlarımızla birlikte istişare ettik ve bir dönem daha devam etmem noktasında halkımızın düşüncelerini aldık. Biz de başvurumuzu yaptık. Bugün itibarı ile 2014 yerel seçimlerinde AK Parti’nin adayı olma onurunu yaşıyorum.” dedi.

Hayırlı olsun ziyaretine gelen vatandaşlar, partililer ve belediye personelleri havaya dilek balonu bırakarak kutlama yaptı.


CİHAN