AK Parti Manavgat’ta iki seçim bürosu açtı

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut’un Ilıca ve Çolaklı’daki seçim irtibat büroları açıldı.

10 Şubat 2014 Pazartesi 18:22 tarihinde eklendi.
AK Parti Manavgat Belediye Başkan Adayı Recep Barut’un ‘Manavgat Sevdamız Gerçek’ adıyla başlayan seçim kampanyası kapsamında, Ilıca ve Çolaklı seçim irtibat büroları törenle açıldı. Açılışlara Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Manavgat İlçe Başkan Vekili Hüseyin Özdemir Ak Parti olarak Manavgat Belediye Başkanlığını kazanmaları gerektiğini ifade ederek, “Bu partiyi kuran zihniyetin damarlarında kanında, bir tek şey vardır; Bu millete hizmet. Bu milleti tarihteki şanlı yerine tekrar oturtmak. 12 yıllık iktidarı süresince de maksadını ispat etmiştir" dedi.
 
Manavgat’ta merkez belediye dahil olmak üzere 10 belediyenin bulunduğunu kaydeden Recep Barut ise "Kızılot’u Oymapınar’ı dahil, tüm belediyelerin içinde belediyecilik anlayışının en zayıf olduğu yer bana göre Manavgat merkez. İnşallah hep birlikte bu Manavgat merkeze belediyeciliği öğreteceğiz. Manavgat merkezde şu anda olduğu gibi bir belediyecilik anlayışını reddediyorum" dedi.
 
KONUT AÇIĞI VAR
 
Manavgat’ta konut açığı olduğunu da belirten Barut, "Manavgat’ın dışında her ilçede her ilde toplu konut alanları yapılırken, TOKİ gelip buralarda ucuz konut üretirken, Manavgat maalesef bundan yoksun kaldı. Bu konu çözülemezse önümüzdeki yıllar içerisinde dar gelirli vatandaşları çok daha zor günler bekliyor.

En büyük önceliklerimizden birisi de burası olacaktır. Bu toplu konut alanlarını sadece Manavgat’ta düşünmeyin. Manavgat’ın kuzey kısmında şimdilik toplu konut alanlarını belirledik. İnşallah önümüzdeki zaman içerisinde onları da sizlerle paylaşacağız" diye konuştu.
 
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı da turizm beldelerindeki belediye başkanlarının kendi beldelerini yaşanabilir hale getirmek için büyük bir belediyecilik örneği vermeye çalıştıklarını kaydetti. Arıcı, "Beldelerimizde Ak Parti belediyeciliğinin örneklerini görmekteyiz. Manavgat’ta bunu şu ana kadar yaşayamadık. İnşallah başkanımız Recep Barut’la MATAB’da yaptığı güzel altyapı ve üstyapı tesislerini Manavgat’a da uyarlayarak, Manavgat’ı da bu beldeye, bu şehre gelen 4 milyon misafirimize yakışır hale getirecek" dedi.

DHA