AK Parti milletvekilleri bayramlaştı

AK Parti Gülnar ilçe teşkilatı, Mersin milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun, Nebi Bozkurt ve partililerinin katılımı ile ilçe binasında bayramlaştı.

AK Parti milletvekilleri bayramlaştı
17 Ekim 2013 Perşembe 20:03 tarihinde eklendi.

İlçe Başkanı Ayhan Aksekili, bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin pekiştiği bu günde milletvekilleri, belediye başkanları, belediye başkan aday adayları ve halkla bayramlaşma mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Aksekili, davete katılan konuklara teşekkür etti.

AK Parti Mersin milletvekili Nebi Bozkurt, konuşmasında, "Bayramlar birbirimizle muhabbeti, birbirimizle olan kaynaşmayı sağlar, bayramlarda küskünler barışır, birlik ve beraberlik içerisinde huzurlu içinde yaşamayı sağlar.

Mersin milletvekilleri olarak Mersin ilimizin 13 ilçesinde başlatmış olduğumuz bayramlaşma programlarına katılan ve sizlerle buluşmamızı sağlayan herkese teşekkür eder, hepinizin mübarek Kurban Bayramı'nı kutlarım." dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun ise AK Parti iktidarı olarak ile, ilçelere bir çok hizmetler yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini söyledi. Uzun, "Önümüzde 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimde inşallah 13 ilçe ve büyükşehir belediyesini alarak sizlere hizmetlerin en güzelini sunacağız.

İlçelerimiz ak belediyecilikle tanışacak. Gülnar halkının mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlarım." diye konuştu. Bayramlaşma programının ardından Mersin milletvekilleri Mut ilçesine gitti.


CİHAN