AK Parti Şanlıurfa milletvekili kazada yaralandı

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun eşi ile birlikte içinde bulunduğu makam otomobili, sürücüsünün önüne çıkan köpeğe çarpmamak için ani manevra yapmasıyla şarampole düştü.

19 Ocak 2014 Pazar 23:42 tarihinde eklendi.
Hurdaya dönen otomobilde bulunan Milletvekili Uslu ile eşi ve şoförü yaralandı.
 
Kaza, akşam saatlerinde Ceylanpınar - Viranşehir karayolunda meydana geldi. Ceylanpınar'da çeşitli temaslarda bulunan Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, ziyaretin ardından Mustafa Çelik yönetimindeki 06 U 5988 plakalı makam otomobille Şanlıurfa'ya doğru yola çıktı.

Çelik, bir anda yola çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca, otomobil şarampole düştü. Kazada hurdaya dönen otomobildeki Uslu ile eşi İbrahim Uslu ve sürücü Çelik hafif şekilde yaralandı. Mustafa Çelik, kazanın şokunu atlattıktan sonra Milletvekili ile eşinin araçtan çıkarıp, başka bir araçla Viranşehir Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi.
 
MİLLETVEKİLİ USLU: KORKULACAK BİRŞEY YOK
 
Kazanın ardında DHA muhabirinin telefonla ulaştığı Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, korkulacak birşeyin olmadığını belirterek, "Sağlık durumum iyi. Evimde dinleniyorum. Korkulacak bir durumunun yok" dedi.

DHA